17.8 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalValentin Mihăilă: „Obiectivul este să 'sărim' de optimi“

Valentin Mihăilă: „Obiectivul este să ‘sărim’ de optimi“

Valentin Mihăilă se află în cantonamentul naţionalei României şi a vorbit despre Campionatul European din Germania. El a mărturisit ce aşteptări are de la acest turneu final.

„Privesc spre Euro cu gânduri mari, cum avem toţi. După această calificare avem încredere şi vrem să demonstrăm că suntem o echipă bună şi să facem o figură frumoasă în Germania. Obiectivul este să facem românii fericiţi. Eu cred că de mult nu s-au mai bucurat de o calificare şi de un Euro frumos. Obiectivul este să ieşim din grupe şi să sărim şi de optimi. Dacă suntem un grup unit putem reuşi foarte multe lucruri importante“, a spus „Ţintă“.

Acesta a indicat şi cel mai important moment din cariera sa de fotbalist: „Pentru mine, debutul cu gol la echipa naţională este cel mai memorabil moment din cariera mea (cu Macedonia – n.r.). Au mai fost şi altele: debutul în Liga 1, primul gol în Serie A, dar debutul cu gol la echipa naţională nu o să-l uit niciodată“.

Cât priveşte vacanţa din acest an, Valenti Mihăilă a punctat: „Am avut 9 zile de vacanţă. Am petrecut două zile alături de colegii mei în Spania, restul alături de familie“.

Citeşte şi: Edward Iordănescu: „Trebuie să compensăm lipsa experienţei internaţionale cu energie şi suflet mare“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS