17 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Scurte ştiri

Cel mai urât câine din lume

 

Elwood, o corcitură de Chihuahua cu câine chinezesc cu moţ, a fost încoronat zilele trecute drept cel mai urât câine din lume. Poreclele lui Elwood sunt „Yoda“ sau „E.T.“, datorită asemănării cu cele două personaje: acesta are pielea închisă la culoare şi nu are păr, decât o creastă albă. „Pentru mine Elwood este cea mai frumoasă fiinţă din lume“, a declarat Karen Quigley, stăpâna căţelului, care anul acesta a înscris patrupedul pentru a doua oară la concursul ce a desemnat cel mai urât câine din lume. Anul trecut, Elwood a ocupat locul doi, însă anul acesta a fost declarat câştigător şi le-a adus stăpânilor un premiu de 1.000 de dolari. Karen Quigley îşi aduce aminte că l-a salvat pe Elwood de la moarte acum doi ani, când crescătorul de câini de la care l-a cumpărat era pe punctul de a-l eutanasia, pentru că era convins că patrupedul este prea urât pentru a-l putea vinde. „Acum, Elwood a devenit vedetă şi toată lumea îl adoră“, spune mândra stăpână a celui mai urât câine din lume.

 

Britanicii, dependenţi de telefonul mobil

 

Rezultatele unui studiu efectuat în Marea Britanie arată că adolescenţii britanici ar fi dispuşi să renunţe la sex decât să fie privaţi de folosirea telefonului mobil, informează Reuters. Potrivit studiului efectuat de compania Carphone Warehouse, una din trei persoane nu şi-ar „sacrifica“ telefonul mobil nici pentru un milion de lire sterline, femeile conducând în topul persoanelor predispuse să refuze o astfel de ofertă. Cei mai mulţi dintre respondenţii cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani au declarat că ar prefera să renunţe la alcool, ciocolată, sex, ceai sau cafea decât să fie obligaţi să trăiască o lună fără telefonul mobil. Spre deosebire de tineri, peste 40 la sută dintre persoanele de peste 45 de ani ar renunţa fără să ezite la telefon dacă de asta ar fi nevoie pentru a-şi savura băutura preferată.

 

Catherine Zeta-Jones, o fire nesigură

 

Catherine Zeta-Jones trăieşte un sentiment de nesiguranţă. Potrivit site-ului celebritywonder.com, soţia actorului hollywoodian Michael Douglas a precizat că siguranţa şi hotărârea de care dă dovadă sunt doar de suprafaţă. „Sunt mai nesigură decât vă puteţi închipui. Câteodată încerci să te protejezi ascunzându-te sub o armură. Acest lucru îi face pe oameni să te vadă aşa cum vrei să pari, nu cum eşti în realitate“, a declarat actriţa într-un interviu. Catherine Zeta-Jones a menţionat însă că, pentru ea, copiii reprezintă prioritatea în viaţă, şi nu cariera. Actriţa are împreună cu Michael Douglas doi copii: Dylan, de şase ani, şi Carys, de patru ani, şi consideră că familia este cea mai mare realizare a ei.

 

Gisele Bundchen, perfecţiunea întruchipată

 

Gisele Bundchen a precizat de curând că, dacă ar trebui să schimbe ceva la ea, nu ar şti ce anume, pentru că se consideră perfectă. Potrivit site-ului news.sawf.org, la inaugurarea noului magazin Mappin & Webb, topmodelul brazilian a spus că nu ar vrea să schimbe decât rochiţa fără bretele pe care o are pe ea pentru că este o ţinută incomodă. La eveniment, Gisele a fost surprinsă de mai multe ori aranjându-şi rochiţa, de teamă să nu rămână dezbrăcată. „Ce aş vrea să schimb la mine? Grea întrebare. Din punct de vedere fizic nu cred că aş schimba ceva. Singura problemă pe care o am este cu rochiţa, care are tendinţa să alunece de pe mine“, a precizat Gisele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS