20.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinÎn luptă cu celulita

În luptă cu celulita

Hainele uşoare pentru sezonul cald, fustele mini, la modă, vă vor dezvălui părţi ale corpului ascunse până acum. Dacă vreţi să arătaţi impecabil, declaraţi război celulitei.

Celulita este unul dintre cei mai aprigi duşmani ai doamnelor şi domnişoarelor. Lucrurile degenerează repede, ajungându-se în scurt timp la război. Armele doamnelor, sportul şi dietele, se dovedesc ineficiente. Celulita rezistă, nu se lasă uşor învinsă. Are o tactică specială, care se situează deasupra celei pe care o abordează reprezentantele sexului frumos, care se grăbesc să-şi pună singure diagnosticul. Se poate însă să aveţi o celulită de suprafaţă, incipientă, sau una fibroasă, profundă. De aceea, cel mai bine este să vă căutaţi un aliat. Sugestia noastră, specialistul din cabinetul de frumuseţe. Un tratament naturist, o dietă personalizată vor veni în sprijinul dumneavoastră. Cu un asemenea arsenal nu aveţi cum să pierdeţi acest război.

Cereţi ajutorul specialiştilor

Înarmate cu o dietă personalizată, regimul naturist, un abonament la o sală de aerobic sau fitness puteţi pleca la luptă. Nu uitaţi însă să treceţi pe la cabinetul de frumuseţe, aşa că, pentru încălzire, puteţi opta pentru împachetările cu parargil (un produs anticelulitic), eficiente în cazul celulitei accentuate, gen coajă de portocală. „Pentru o reuşită a antrenamentului sunt necesare opt – zece şedinţe. Frecvenţa lor trebuie să fie la două – trei zile. Suplimentar, trebuie consumate cât mai multe lichide, trebuie făcut sport, de preferat înot. Nici orele de aerobic şi fitness nu sunt de neglijat, completate de masaje, cu creme speciale“, a precizat Monica Bălan, cosmeticiană. La fel de eficiente ca şi împachetările cu parargil sunt şi şedinţele de electrostimulare. Specialiştii recomandă, pentru eficienţă, acelaşi număr de opt – zece şedinţe, urmate de două şedinţe săptămânale, pentru întreţinere. Rezultatele nu vor întârzia să apară, căci „acest aparat anticelulitic este adecvat pentru stimularea circulaţiei, pentru că până la urmă în afara depunerilor excesive de grăsime, celulita este sinonimă cu retenţia de apă, mai ales în zonele cu probleme de circulaţie a sângelui, care vor conduce la lenevirea metabolismului şi în final la aspectul de «coajă de portocală», care tinde să devină tot mai vizibil. În plus, o şedinţă de electrostimulare echivalează cu opt şedinţe de sală“, a adăugat cosmeticiana.

Asul din mânecă

Nu uitaţi să folosiţi zilnic produse destinate combaterii celulitei. În comerţ veţi găsi creme care dau rezultate dacă sunt combinate cu un masaj viguros, dar şi produse cu aport termic, care necesită un masaj superficial. Dacă scoateţi şi asul din mânecă, împachetările cu ciocolată, care vă ajută să eliminaţi toxinele, vergeturile, asigurând fermitate pielii, sau şedinţele cu termocuverta (împachetări cu o pătură electrică) şi tratamentul care o însoţeşte „alga mater“, un nămol care conţine uleiuri esenţiale, argilă roşie şi albă, retinol, alge, săruri marine, extracte de plante, nu veţi da greş. Completaţi cu un gomaj săptămânal al corpului, căci principiile active din creme vor avea efect sporit şi rapid. De asemenea, o alimentaţie sănătoasă – bazată pe fructe şi legume, sucuri de fructe, carne albă, paste integrale şi doi litri de apă zilnic – vă poate rezolva problemele pe termen lung. Specialiştii susţin că există chiar anumite fructe care grăbesc procesul, cum ar fi coacăzele, grepfrutul, merele, precum şi nepreţuitul ceai verde. O dată strategia pusă în aplicare, războiul poate fi câştigat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS