24.8 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024

Scurte stiri

Cel mai mic cal din lume


Americanul Michael Goessling din St. Louis, statul Missouri, a devenit o celebritate in orasul lui natal, gratie calutului sau. Thumbelina este cel mai mic cal din lume, el masurând doar 44,5 cm in inaltime. Calutul in vârsta de cinci ani nu prefera compania semenilor sai, el simtându-se mult mai bine in compania câinilor. De altfel, cel mai bun prieten al sau este un Cocker Spaniel, care insa il depaseste in inaltime.


Cel mai vechi atlas britanic, scos la licitatie


Un exemplar rarisim al primului atlas geografic din Marea Britanie, datând din 1579, a fost vândut pentru 669.600 de lire sterline in cadrul unei licitatii. Atlasul, care nu a fost tiparit pâna in 1590 pentru a evita ca spaniolii sa obtina informatii despre teritoriile engleze, a fost realizat de Christopher Saxton, din Dunningley, West Yorkshire. Atlasul fusese pastrat in biblioteca din Macclesfield, el fiind acum scos la licitatie de Sotheby’s.


Viata Annei Nicole Smith – pe marile ecrane


Tragica viata a controversatului topmodel Anna Nicole Smith va constitui subiect de film pentru un nou produs marca Hollywood. Dupa cum informeaza Libero.it, filmarile vor incepe luna viitoare si se vor finaliza in iunie. Pelicula va prezenta povestea Annei Nicole Smith, de la prima sa casatorie, la 17 ani, pâna la moartea brusca a vedetei, la vârsta de 39 de ani, nefiind omise nici casatoria cu miliardarul nonagenar sau moartea fiului sau, Daniel, la 20 de ani. In prezent, producatorul cauta doua actrite care sa interpreteze rolul topmodelului. Printre favorite pare sa se afle si voluptuoasa Pamela Anderson.


Kate Moss: „Fiica mea este exact ca mine“


Lila Grace, fiica topmodelului Kate Moss, este o vedeta in devenire. Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, Lila Grace, cu toate ca are doar patru ani, are o personalitate foarte puternica si insista de fiecare data sa poarte numai hainele care ii plac ei si nu cele alese de mama sa. Lila prefera sa afle ceva nou despre metodele de infrumusetare decât sa i se citeasca o poveste seara la culcare. „Seara, când ne bagam in pat, Lila ma intreaba ce haine sa poarte a doua zi. La capitolul moda, fiica mea imi seamana foarte mult“, a declarat Moss.


Monica Bellucci, cea mai frumoasa femeie din lume


Televiziunea franceza TF1 a difuzat concursul in cadrul caruia s-a desemnat cea mai frumoasa femeie din lume, concurs prezentat de Christophe Dechavanne, Benjamin Castaldi si Victoria Silvstedt. Potrivit site-ului actualite-de-star.com, premiul cel mare a fost revendicat de Monica Bellucci. Organizatorii concursului de frumusete nu s-au multumit doar cu aceasta categorie, ei propunând si altele, cum ar fi Femeia „Papusa Barbie“ – Pamela Anderson; Cea mai sexy femeie – Adriana Karembeu; Cea mai sexy mamica – Emmanuelle Béart; Femeia fatala – Monica Bellucci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS