20.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024

Scurte stiri

Denunt impotriva lui Mos Craciun


Mos Craciun a fost denuntat de Asociatia consumatorilor din Belgia, pentru ca si-a inceput campania mediatica cu doua luni inainte de sarbatorile de iarna. Consumatorii belgieni sunt extrem de indignati de o reclama in care Mos Craciun apare in catalogul de jucarii al unui cunoscut lant de magazine. Reprezentantii asociatiei au decis sa actioneze in judecata firma, pe care o acuza de incalcarea contractului semnat de distribuitori, potrivit caruia acestia nu au voie sa difuzeze reclame care fac referire la Craciun inainte de luna decembrie.


Britanicele, campioane la abstinenta


Una din opt britanice, cu vârste intre 16 si 50 de ani, nu a mai facut sex in ultimele 12 luni. De asemenea, dupa cum informeaza site-ul Ananova, potrivit unui raport intocmit de Biroul pentru Statistici Nationale, din Marea Britanie, majoritatea femeilor din aceasta tara au avut un singur partener de sex in ultimul an. In concluzia raportului se mentioneaza ca britanicele constituie o societate „monogama, daca nu lipsita de sex“. Totodata, oficialii biroului au constatat ca una din patru femei foloseste „pastila de a doua zi“, uitând sa ia contraceptivele obisnuite la timp. Profesorul Edward Morris, consultant in cadrul Spitalului Norwich, a precizat ca Marea Britanie se afla pe ultimul loc in Europa in ceea ce priveste frecventa activitatii sexuale.


Barbra Streisand se teme de un asasinat


Barbra Streisand a luat masuri pentru intarirea securitatii personale pe parcursul noului sau turneu, temându-se ca ar putea fi asasinata. Potrivit site-ului Femalefirst.co.uk, cântareata a solicitat ca la fiecare usa de acces sa fie instalate detectoare de metale, o linie telefonica directa cu personalul de securitate, precum si prezenta câinilor de politie in jurul auditoriului. Totodata, artista a cerut ca oamenii care ii vor asigura paza sa fie imbracati numai in negru.


Potrivit sursei mentionate, vedeta a fost amenintata, in urma cu câteva luni, ca ar putea fi data in judecata de fanii furiosi care au luat parte, in urma cu zece ani, la „ultimul“ sau turneu.


Catherine Zeta Jones – inapoi la origini


Catherine Zeta Jones planuieste sa se intoarca la originile sale, jucând intr-o comedie galeza. Potrivit site-ului Yahoo!News, frumoasa actrita este in negocieri pentru a primi un rol in pelicula „Bridge of Lies“ – o poveste amuzanta despre un grup de sateni galezi care se straduiesc sa puna in scena piesa „Macbeth“. Producatorii filmului spera ca aparitia lui Zeta Jones va asigura succesul proiectului. „Ne dorim foarte mult sa o avem pe Catherine alaturi de noi. Cu siguranta, o persoana ca ea ne-ar asigura succesul. Dar, momentan, suntem in negocieri“, a declarat un membru al echipei de productie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS