20.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSalopeta - o tinuta de anvergura

Salopeta – o tinuta de anvergura

Fie ca sunt confectionate din materiale mai groase sau din matasuri pretioase, un lucru este cert: salopetele ofera celei care le poarta un plus de comoditate fata de orice obiect vestimentar.


Prezente in colectiile toamna-iarna 2006-2007 ale celor mai cunoscuti creatori de moda, numeroase modele de salopeta au fost prezentate in cadrul defilarilor de moda organizate la Milano, Paris si New York. Acest fapt a facut ca salopeta sa devina unul dintre obiectele vestimentare esentiale ale acestui sezon pentru oricine doreste sa fie la moda.


Salopetele sunt in general asociate imaginii lucratorilor din marile fabrici. Acum a venit momentul ca salopeta sa-si faca loc in garderoba fiecaruia. Ideala pentru practicarea sportului in aer liber, acest obiect vestimentar este extrem de practic si de usor de intretinut. Salopeta reprezinta o alternativa ideala pentru tinuta clasica jeansi si tricou. Ideala pentru practicarea joggingului sau pur si simplu pentru o plimbare relaxanta in aer liber, aceasta poate fi purtata cu mare succes chiar si in discoteci sau cluburi. Singurul lucru de care trebuie sa aveti grija este sa va alegeti cu atentie accesoriile pe care le asortati tinutei dumneavoastre considerata de multi indrazneata. Cine nu a remarcat farmecul cântaretei Kylie Minogue in timp ce danzeaza in videoclipul piesei „Can’t Get You Out Of My Head“, unul dintre cele mai apreciate videoclipuri ale artistei? Salopeta, atunci când este purtata de o persoana cu „atitudine“, poate reprezenta un obiect vestimentar de anvergura, capabil sa-i lase cu gura cascata pe cei din jur.


Unind ideea de dinamism cu cea de utilitate, stilistii au profitat de libertatea de exprimare pe care o ofera salopetele si au scos la iveala adevarate unicate, imbinând croieli simple sau complicate, materiale uni sau viu colorate, subtiri sau groase, cu aplicatii sau fara. Scopul tuturor a fost insa unul singur: acela de a aduce in prim-plan imaginea unei femei hotarâte si pline de vointa, a unei femei dispuse sa renunte uneori la pantofii cu toc si sa nu se sfiasca sa deschida capota masinii in cazul in care aceasta nu mai porneste.


La realizarea unei salopete important este materialul din care aceasta este confectionata. Materialul este cel care „dicteaza“ locul unde puteti opta pentru purtarea acesteia. Lasând la o parte salopetele realizate din tesaturi obisnuite ce pot fi purtate pe strada, la plimbari sau la iesirile intre prieteni, exista insa si salopete ce rivalizeaza in orice moment cu cele mai luxoase rochii de seara.


O salopeta tip corset cu bustiera fara mâneci, realizata dintr-un material subtire precum satinul de culoare bej-nisip, reprezinta o alternativa perfecta pentru clasica rochie de seara. Pentru ca tinuta sa fie completa, puteti purta o jacheta lunga crosetata din matase naturala, pastrând insa aceasi nuanta de bej-nisip.


Un plus de feminitate va va oferi de asemenea o salopeta ai carei pantaloni sunt extrem de largi si care va vor invalui in mister. Detaliile au si ele un rol esential: aplicatiile de funde sau de dantela nu fac decât sa sporeasca eleganta tinutei si sa o faca cu adevarat deosebita.


O femeie cu adevarat libera si independenta, o femeie fara prejudecati, aceste lucruri le dezvaluie o salopeta din denim trei sferturi, cu manseta pantalonilor imbracata in satin turcoaz si cu buzunare aplicate.


Capabila sa ofere eleganta, dar si libertate de miscare, salopeta va pune imaginatia la lucru oferindu-va numeroase posibilitati de combinare a accesoriilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS