29.3 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPretentii de vedete

Pretentii de vedete

Ciudateniile celebritatilor din show-bizz nu mai contenesc sa ne uimeasca. In fiecare zi, o noua „idee trasnita“ ne acapareaza atentia, facându-ne sa uitam pentru câteva momente ca nu traim intr-o lume de vis.


 


10. Moby. Starul inovator cere, inaintea fiecarui concert, un set nou de lenjerie intima, care sa fie pregatit pentru sfârsitul spectacolului. Setul respectiv trebui sa includa si 15 perechi de sosete.


9. 50 Cent. Rapper-ul este convins ca va fi „norocos“ dupa fiecare spectacol, astfel ca el cere sa aiba in cabina sa 50 de prezervative. De asemenea, la finalul show-urilor isi doreste sa se poata infrupta, in intimitatea cabinei sale, cu o portie de pui KFC, sampanie „Cristal“ si macaroane cu brânza.


8. Janet Jackson. Michael nu este singurul Jackson „cu pretentii“. Si Janet este foarte priceputa la acest capitol. Inainte de concertele sale incendiare, diva americana cere sa aiba in cabina câteva batoane de cereale, un sezlong si zece trandafiri negri. Si, ca si cum toate acestea nu ar fi suficiente, artista refuza sa mearga pe distanta scurta dintre scena si cabina, apelând la serviciile unui sofer.


7. Madonna. Oare Madonna are nevoie de o cada de baie in cabina sa, inainte de spectacole? Chiar daca ii este necesar acest „accesoriu“, chiar daca nu, cererile unei dive trebuie indeplinite. De asemenea, Madonna vrea ca incaperea in care trebuie sa se odihneasca sa fie izolata fonic si, obligatoriu, sa aiba perdele verzi, astfel incât sa poata medita câteva momente inainte de a se indrepta spre scena.


6. Elton John. „Gurile rele“ din show-bizz sustin ca amenajarea cabinei pentru „regina“ Elton poate depasi chiar si suma de 10.000 de lire sterline. Artistul si-a dorit, recent, o incapere cu tema „africana“. De asemenea, el a vrut in cabina aranjamente florale imense, dar care nu cumva sa includa crizanteme, crini, garoafe sau margarete. In plus, daca 50 Cent mai are vreo speranta sa foloseasca toate cele 50 de prezervative dupa spectacole, multi amici ai britanicului se intreaba cum spera acesta sa utilizeze cele 40 de kilograme de inghetata pe care trebuie sa le aiba la finalul concertelor in cabina.


5. Prince. Cabina artistului trebuie sa includa, obligatoriu, un medic si mâncare acoperita cu folie de plastic. El sustine ca are nevoie de o doza de vitamine inainte de fiecare spectacol si nu suporta gândul ca alte persoane ar putea respira deasupra preparatelor pe care le va mânca el.


4. Pink. Vedeta americana a uimit organizatorii unui concert recent cerând ca in cabina sa sa fie instalata o bara inalta de 3,6 metri. In acest fel, ea a dorit sa-i ofere sotului sau un dans exotic, inainte de spectacol.


3. Jennifer Lopez. Cerintele divei latino-americane au devenit de-a dreptul legendare: la un eveniment caritabil, ea a cerut ca in cabina in care avea sa stea câteva momente sa fie varuita in alb si sa aiba canapele albe, flori albe, draperii albe, mese albe si lumânari albe. Daca pâna acum pretentiile nu au fost deosebite de ale altor vedete, J-Lo iese din „anonimat“ cu inca o cerere de senzatie: ea isi vrea cafeaua amestecata numai in sensul acelor de ceasornic. Dar, va amintiti, desigur, ca este vorba despre aceeasi „Jenny de la bloc“ care a câstigat simpatia americanilor de culoare din multe cariere new yorkeze.


2. Mary J. Blige. Desi, in mod inexplicabil, este cunoscuta drept „regina hip-hop“ care „traieste in realitate“, Mary J. Blige este la fel de „diva“ ca toata lumea. Cabina sa trebuie sa aiba draperii bej sau gri si un scaun de closet nou-nout, care sa se potriveasca oriunde ar dori sa se aseze.


1. Mariah Carey. Se stie ca Mariah Carey este un fel de „regina“ a divelor, dar pretentiile sale ii uimesc uneori chiar si pe cei mai rabdatori organizatori de concerte. Vedeta isi doreste in cabina iepurasi, catelusi si pisoiasi, care sa-i tina companie in timp ce se pregateste pentru spectacol. De asemenea, ea are nevoie de un angajat care sa-i tina prosopul in timp ce se sterge pe mâini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS