20.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024

Scurte stiri

Berea – un remediu eficient impotriva tutunului


De acum, renuntarea la tutun va fi o misiune mult mai usoara decât se credea. Este suficient sa beti un pic de bere si problema s-a rezolvat. Cel putin asa a procedat un cimpanzeu de la Gradina Zoologica din Urumgi, China. Protagonistul acestei bizare reusite se numeste Xiku. Gratie viciului sau, cimpanzeul s-a transformat intr-un fel de atractie turistica pentru spectatorii circului unde era „angajat“. Xiku fusese obligat sa fumeze in timpul unui spectacol si de atunci numarul devenise o obisnuinta. Cimpanzeul devenise atât de dependent de nicotina, incât ajunsese sa fumeze pâna la 20 de tigari pe zi. Salvarea lui a fost tocmai trasferarea sa la gradina zoologica. Aici, vizitatorii, amuzati de viciul cimpanzeului, incepusera sa ii arunce tigari in cusca, doar pentru a asista la acest absurd spectacol. Din fericire, administratorii gradinii zoologice si-au dat seama ca starea sanatatii lui Xiku se inrautatea vazând cu ochii si au cautat un remediu pentru a-l scapa de tutun. Spre uimirea lor, lucrurile au functionat dupa ce maimuta a inceput sa consume seminte de floarea-soarelui si o bere din când in când. Acum, Xiku este mai in forma ca niciodata, iar starea sanatatii lui s-a imbunatatit vizibil.


Campionat de lansare a caruciorului pentru cumparaturi


Primul campionat din lume de lansare a caruciorului de cumparaturi va fi organizat in Olanda in luna septembrie, a anuntat reprezentantul unei firme specializate in marketingul supermarketurilor, care organizeaza competitia. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, pentru moment, doar un singur supermarket din localitatea Leeuwarde este candidat pentru gazduirea „intâiului tur al primului concurs din lume de lansare a carucioarelor“, a declarat Gerard Rutte, director al firmei Uwsupermarkt. El a invitat mai multe supermarketuri din alte tari sa organizeze concursuri similare.


„Vom avea astfel un campionat mondial“, a subliniat Gerard. Candidatii olandezi se vor putea inscrie la concurs pe site-ul www.supermarkttv.nl. Primele tururi ale campionatului vor fi organizate in fiecare dintre cele 12 provincii olandeze. Concursul se va desfasura pe doua categorii: pentru adulti si pentru copii.


Cynthia Nixon, fericita ca este lesbiana


Cynthia Nixon este fericita ca este lesbiana si nu si-ar ascunde niciodata orientarea sexuala.


Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, actrita din serialul „Totul despre sex“ si-a socat fanii, anul trecut, despartindu-se de sotul sau pentru a incepe o relatie cu activista pentru educatie Christine Marinoni. „Viata mea este privata, asa cum ar trebui sa fie a tuturor actorilor. Insa nu am nimic de ascuns. Sunt fericita ca sunt lesbiana si ca mi-am gasit adevarata dragoste“, a declarat artista, in cadrul unui interviu pentru revista britanica You. Potrivit sursei citate, Nixon are doi copii dintr-o relatie anterioara.


Ashlee Simpson refuza sa pozeze pentru Playboy


Ashlee Simpson a refuzat recent oferta de a poza in Playboy pentru câteva milioane de dolari.


Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, vedeta, de 21 de ani, si-ar fi putut spori averea cu patru milioane de dolari. Ea a decis insa ca nu vrea sa apara dezbracata in paginile cunoscutei reviste.


Publicistul lui Simpson, Rob Shuter, a declarat: „Ashlee a fost abordata de reprezentantii Playboy, dar a refuzat oferta lor. In prezent, ea este ocupata cu promovarea noului album, «I Am Me»“.


Madonna si-a alungat sotul din patul conjugal


Casnicia cunoscutei soliste americane Madonna a ajuns din nou subiect de presa, dupa ce vedeta si-a alungat sotul din camera pe care o impart. Dupa cum informeaza Bild.de, Guy Ritchie a fost nevoit sa se retraga din camera de hotel in care cei doi locuiesc in timpul turneului mondial al artistei. De vina este dorinta regizorului de a dormi cu aparatul de aer conditionat in functiune. Madonna, in schimb, refuza categoric sa faca pe placul sotului sau, pe motiv ca vocea sa ar avea de suferit. „Ea nu poate sa doarma cu aparatul de aer conditionat in functiune, pentru ca ii usuca gâtul si ii poate afecta corzile vocale“, a povestit o sursa apropiata vedetei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS