25.1 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRevin tunsorile retro

Revin tunsorile retro

Orice urmasa a Evei se poate bucura de un look „la moda“, atâta timp cât respecta anumite reguli. Stilistul Marian Cotoi a acceptat sa dezvaluie câteva dintre inovatiile sezonului primavara-vara 2006.


Oricât de priceput ar fi hair-stilistul, acelasi tip de tunsoare nu se potriveste tuturor. „O tunsoare se face in functie de fizionomia fetei si textura parului, de aceea doamnele si domnisoarele ar trebui sa stie ca nu este nevoie sa adopte 100% o anumita tunsoare considerata la moda, ci doar mici efecte din tendinte“, a afirmat Marian Cotoi. Totusi, pentru a avea un look deosebit, trebuie sa fiti la curent cu noile tendinte impuse de hair-stilisti. In acest sezon, podoaba dumneavoastra capilara ar trebui sa se bucure de frizuri retro (anii ’80) cu breton gros, drept si taieturi ferme.


„La ora actuala, este in voga tunsoarea bine filata care faciliteaza volumul la nivelul calotei“, a spus Marian Cotoi. Asa cum era de asteptat, nu toata lumea este avantajata de o asemenea tunsoare, ci doar persoanele care au o fata rotunda, celorlalte reprezentante ale sexului frumos nu le ramâne decât sa-si personalizeze acest tip de frizura. Pentru a va pune in valoare o tunsoare deosebita, este nevoie sa apelati si la o culoare de par potrivita. „Pe masura ce ne apropiem de vara, am observat ca femeile opteaza sa-si deschida culoarea parului cu câteva nuante“, a afirmat stilistul craiovean.


Nuante in functie de culoarea ochilor


Când va alegeti nuanta de par, este indicat sa tineti cont de doi factori: culoarea tenului si a ochilor. Daca sunteti bruneta, atunci va avantajeaza suvitele violin sau rosu pe un fond inchis. Acelea dintre dumneavoastra care au un ten deschis la culoare pot opta pentru un aramiu in combinatie cu un blond galben-pai sau pentru suvite bej pe un fond de blond inchis. La fel ca si in sezonul trecut, nu se mai poarta o singura nuanta. In cazul in care va hotarâti sa va vopsiti, este indicat sa folositi mai multe nuante (atent alese de un hair-stilist, bineinteles). Inovatia apare insa in domeniul suvitelor. „Suvitele nu se mai raporteaza uniform, ci se fac blocuri de culoare in diferite forme in functie de tunsoarea si fizionomia femeii“, a afirmat Marian Cotoi. Alt criteriu dupa care este indicat sa va alegeti culoarea parului este nuanta ochilor. In caz ca natura v-a inzestrat cu ochi albastri, ar fi indicat sa optati pentru culori in tonuri naturale. In schimb, daca ochii dumneavoastra sunt de culoarea verde sau negru, sunteti avantajate de tonuri in nuanta cuprului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS