18.4 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalVictor Piţurcă, plimbat pe la DNA

Victor Piţurcă, plimbat pe la DNA

Fostul selecţioner al echipei naţionale şi fostul manager al Universităţii, Victor Piţurcă, s-a prezentat ieri la sediul Serviciului Teritorial Craiova al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în urma unei plângeri penale depuse de Adrian Mititelu.
Potrivit procurorilor DNA Craiova, la începutul lunii februarie, Adrian Mititelu a făcut o plângere împotriva lui Victor Piţurcă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj. Mititelu l-a acuzat pe fostul manager al Universităţii că l-a indus în eroare şi l-a înşelat cu peste un milion de euro.
Pentru că prejudiciul declarat de Mititelu depăşeşte un milion de euro, Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj a trimis dosarul procurorilor DNA, aceştia din urmă invitându-l pe Victor Piţurcă pentru a-l audia.
Ieri-dimineaţă, în jurul orei 10.00, Victor Piţurcă s-a prezentat la DNA Craiova, unde a zăbovit mai bine de o oră. Fostul manager al Universităţii Craiova a declarat pentru Gazeta de Sud că este vorba de „probleme care ţin de contractul încheiat cu Adrian Mititelu“, contract reziliat unilateral de acesta din urmă la începutul anului. „E vorba de contractul meu, despre care Mititelu spune că nu a fost întocmit cum trebuia. Eu zic că actele sunt cele care vorbesc şi nu trebuie să ne luăm după ce zice Mititelu. După el, toţi complotează împotriva sa, iar el e singurul om sincer de pe planetă“, a precizat Piţurcă.
Reprezentanţii DNA – Serviciul Teritorial Craiova au mai precizat că Victor Piţurcă nu este învinuit şi nu s-a început urmărirea penală împotriva sa. Acest dosar este în faza actelor premergătoare de cercetare, în prezent fiind verificate aspectele sesizate de Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

19 COMENTARII