18.3 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

Ziarist dispărut

Un fost ziarist, corespondent la Antena 1 Bucureşti şi redactor la o televiziune locală din Drobeta Turnu Severin, a dispărut înainte de Crăciun, în condiţii misterioase. Cristian Radu Gheorghe, de 28 de ani, îşi cunoscuse viitoarea soţie cu şase luni în urmă şi, cu o zi înainte să dispară, se mutase împreună cu iubita în casa tatălui său. „Băiatul meu era liniştit şi nu a deranjat pe nimeni. Eu nu am fost acasă când a dispărut“, a spus tatăl lui Cristian, Dumitru Radu.

Logodnica ziaristului susţine că, în noaptea dispariţiei, totul părea normal. „Nu ne-am certat, nu era neliniştit. La ora 22.00 ne-am culcat fiindcă a zis că este obosit. La ora 4.00, m-am trezit şi nu mai era lângă mine. Erau toate becurile aprinse în casă. Avea geaca în cuier, cu toate actele în ea. Am încercat să-l sun, dar avea telefonul închis“, a spus Miruna Tenea, logodnica lui Cristian.

Nici rudele, nici prietenii nu ştiu nimic de Cristian. „Băiatul meu nu ar fi plecat undeva fără să mă anunţe. Nu avea datorii, iar eu nu ştiu să fi avut duşmani. Am vorbit seara cu el şi mi-a spus că se simte bine, că este totul în regulă. Aflase că Miruna este însărcinată. Nu l-am simţit îngrijorat. Dacă l-a văzut cineva, să ne sune, iar pe el îl rog să dea un semn că este bine şi atât“, a spus plângând mama ziaristului, Ilona Radu. Dispariţia lui Cristian Radu Gheorghe a fost anunţată şi la poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII