15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a omorât mama adoptivă

Şi-a omorât mama adoptivă

Un tânăr din Mehedinţi şi-a ucis mama adoptivă cu o lovitură de cuţit, aplicată în cap. Crima s-a petrecut miercuri, în jurul orei 21.00, în satul Izvorelul din comuna Tâmna. Vasile Firicel, de 23 de ani, se întorsese de la muncă. Femeia, fiind credincioasă, a gătit de post, iar acesta, supărat că nu avea mâncare cu carne, a aşteptat ca femeia să se culce şi a ucis-o.

„A venit beat de la muncă, de prin sat. Când a văzut că nu are mâncare cu carne, a început să ţipe şi să bea. A aşteptat ca nevastă-mea să adoarmă, a luat cuţitul de bucătărie şi i-a dat în cap. Eu am fugit de teamă să nu mă omoare şi pe mine, că de câte ori nu m-a bătut… Nu ştiam ce să mai facem. Acum a omorât-o pe cea care l-a crescut de la trei zile ca pe copilul ei“, a spus tatăl tânărului, Vasile Firicel, care acum a rămas singur.

Vecinii au sărit în ajutorul Victoriei Firicel, dar nu au mai putut face nimic. „În urma cercetărilor, s-a stabilit că fiul victimei i-a aplicat acesteia o lovitură de cuţit în cap, care i-a provocat moartea. Vasile Firicel a fost prins şi urmează să fie cercetat, după care se va dispune soluţia legală“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Carin Sică. Tânărul a fost arestat, acesta urmând să-şi primească pedeapsa pentru fapta sa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU