18.4 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPietoni loviţi de maşini

Pietoni loviţi de maşini

Două persoane au ajuns joi la Spitalul de Urgenţă Craiova, după ce au fost lovite de maşini în timp ce traversau strada neregulamentar.

Primul accident a avut loc în jurul orei 16.30, când Constantin C., de 32 de ani, din Craiova, aflat la volanul unui Opel Calibra, a accidentat-o grav pe Lucia F., de 32 de ani, din municipiu.

Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că victima s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Alt pieton a fost rănit joi seară, în jurul orei 23.30, în timp ce traversa strada Calea Bucureşti din Craiova, în zona complexului Viitorul.

Gheorghe G., de 47 de ani, a fost lovit în plin de un Audi A4, condus de Ionuţ N., de 19 ani, din Craiova, poliţiştii stabilind că şi în acest caz a fost vorba de o traversare neregulamentară, printr-un loc nepermis. Cele două victime au fost transportate la Spitalul de Urgenţă pentru acordarea îngrijirilor medicale. Bărbatul a scăpat cu câteva leziuni uşoare, însă femeia a fost rănită grav, ambii rămânând internaţi.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII