19.2 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTată şi fiu, cu pistolul la scandal

Tată şi fiu, cu pistolul la scandal

Un tânăr din Craiova a fost arestat, iar tatăl său este cercetat în stare de libertate pentru comiterea mai multor infracţiuni, în urma unui scandal izbucnit în urmă cu o lună în Craiova.

Pe 17 iunie, Alexandru-Leonard I., de 37 de ani, din Craiova, a sesizat poliţia prin telefonul de urgenţă 112 că în faţa unui imobil din municipiu, pe strada Papucarilor, a izbucnit un scandal între doi bărbaţi. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă a poliţiei, care, în urma verificărilor, a stabilit că între Emil Matei, de 41 de ani, şi Daniel Ştefan Stănescu, de 22 de ani, a izbucnit un conflict pe fondul unui schimb de replici. Cei doi s-au luat la ceartă, iar primul dintre aceştia a scos un cuţit. Cercetările ulterioare efectuate de oamenii legii au scos la iveală că în apărarea fiului său a sărit Costel Stănescu, de 41 de ani, din Craiova, care a tras asupra cuţitarului două focuri cu un pistol marca Walter, cu bile de cauciuc, rănindu-l pe Emil Matei în antebraţ şi în gamba dreaptă. Bărbatul împuşcat a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au extras proiectilele şi i-au tratat rănile.

Din verificările efectuate de poliţişti în luna iunie, a rezultat că pistolul era deţinut legal de Costel Stănescu. Acesta împreună cu fiul său au dispărut imediat după incident, fiind depistaţi abia sâmbătă pe raza municipiului Craiova şi reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. Cei doi au fost introduşi în arestul IPJ Dolj pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, vătămare corporală şi uz de armă neletală fără drept. În timp ce Emil Matei este cercetat pentru tulburarea liniştii publice, lovire şi alte violenţe, precum şi pentru port ilegal de cuţit, Daniel-Ştefan Stănescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma unui mandat emis de Judecătoria Craiova, iar tatăl său este cercetat în libertate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII