22.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAgresată de concubin

Agresată de concubin

O femeie din comuna Topana, judeţul Olt, a văzut moartea cu ochii, după ce concubinul ei a lovit-o cu pumnii şi cu un ciomag. Filofteia Căpăţână spune că necazul s-a petrecut zilele trecute, în timp ce hrănea animalele. Fiind băut şi fără un motiv, susţine Filofteia, concubinul ei, Vasile Moromete, a lovit-o cu pumnii şi un ciomag până ce a doborât-o la pământ.

După bătaia primită, plină de vânătăi pe corp şi cu coastele rupte, femeia a anunţat poliţia, fiind apoi transportată la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina. În urma îngrijirilor acordate la camera de gardă, femeia a rămas internată pentru continuarea tratamentului.

Filofteia povesteşte că bărbatul cu care este împreună de aproape cinci ani o bate după ce consumă alcool.

„M-a bătut fără motiv, pentru că era băut. M-am dus să dau mâncare la porc, iar el a venit pe la spate şi m-a lovit. A dat în mine cu pumnii, apoi a luat un ciomag şi mi-a dat pe spate. M-a mai bătut şi altă dată. Ştie poliţia despre asta. Mi-au spus să scot certificat medico-legal şi să fac plângere împotriva lui“, a povestit Filofteia.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, comisarul Claudia Radu, femeia şi-a retras de fiecare dată plângerile împotriva concubinului.

„Poliţiştii aşteaptă ca victima să depună plângere împotriva agresorului pentru a putea demara cercetările în acest caz. În funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale se vor lua măsurile legale“, a declarat comisarul Claudia Radu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII