15.1 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUrmăriţi general în Dolj

Urmăriţi general în Dolj


Poliţiştii doljeni de la Investigaţii Criminale au prins trei persoane urmărite general sau internaţional, condamnate pentru comiterea mai multor infracţiuni.

Lucrătorii Formaţiunii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Băileşti au organizat şi executat săptămâna acesta o acţiune pentru depistarea persoanelor care se sustrăgeau executării pedepsei cu închisoarea. În urma acţiunii a fost prinsă şi dusă în arestul IPJ Dolj Mariana Durac, de 21 de ani, din Băileşti, care a fost condamnată şi are de executat doi ani şi zece luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii au organizat o acţiune similară la Craiova, unde au prins un urmărit general şi unul internaţional. Adrian Ilie, de 51 de ani, din Craiova, era urmărit internaţional pentru că avea de executat opt ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune. Tot în Craiova a fost prinsă şi Angela Dumitru, de 48 de ani, aceasta fiind dată în urmărire generală după ce pe numele ei a fost emis un mandat de executare a pedepsei de 11 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

 

Zeci de persoane date în urmărire

 

Poliţiştii doljeni caută zeci de persoane date în urmărire locală, generală sau internaţională pentru că se sustrag executării pedepsei, au fost emise mandate de arestare preventivă pe numele lor sau au dispărut de acasă. Numai în ceea ce priveşte condamnările pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune, figurează în baza de date a poliţiei ca fiind urmărite general încă nouă persoane din judeţul Dolj, care se sustrag executării pedepsei.

Cornelia Turcu, din Craiova, a fost condamnată la şase ani de închisoare pentru înşelăciune, pe numele ei fiind emise două mandate de executare a pedepsei.

Marius Predoi, din Craiova, este căutat în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

George Burtea, din Craiova, a fost condamnat la doi ani de închisoare tot pentru înşelăciune.

Zizi Raicea, din localitatea doljeană Carpen, a fost condamnată la un an şi şase luni pentru înşelăciune, după ce a emis file CEC fără disponibil bancar, fiind căutată de poliţişti pentru executarea mandatului.

Daniela Florentina Manda a fost condamnată de instanţă la patru ani de închisoare pentru înşelăciune.

Cosmin Firulescu este căutat pentru a-şi executa cei doi ani şi şase luni de închisoare la care a fost condamnat pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune. Victoria Neagu, din comuna Goicea, a fost condamnată la un an şi şase luni de închisoare pentru înşelăciune. Alţi doi craioveni, Rodica Brutaru şi Adrian Condrea, sunt căutaţi de oamenii legii pentru a fi duşi în penitenciar.

Poliţia cere ajutor

Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că aceia care au date despre locul unde se află o persoană urmărită general sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie sau să sesizeze acest fapt la telefonul 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII