15.1 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalRăpită din dragoste

Răpită din dragoste

Doi tineri sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate şi violare de domiciliu, după ce miercuri seară au încercat să răpească o fată.

 

Poliţiştii din Filiaşi au fost sesizaţi miercuri seară, în jurul orei 21.40, despre faptul că, la intrarea în oraş, are loc o altercaţie între mai mulţi tineri, iar unul dintre aceştia are un pistol.

Un echipaj s-a deplasat la faţa locului şi a găsit-o pe Mariana Bălă, de 18 ani, care a declarat că, în timp ce se afla în locuinţa sa de pe bulevardul Racoţeanu, au intrat doi bărbaţi care, sub ameninţarea unui pistol, au scos-o cu forţa din casă şi au dus-o spre un autoturism parcat în apropiere. În timp ce era târâtă spre ieşirea din curtea casei, tânăra a strigat după ajutor, fiind auzită de sora sa, de Nicolae Sanfira, şi de Ion Gugu, ambii din localitatea doljeană Braloştiţa, care treceau prin zonă. Bărbaţii din Braloştiţa şi cei doi tineri care au încercat să o răpească pe Mariana Bălă s-au luat la bătaie, apoi, dintr-un autoturism Hyundai, au mai coborât doi tineri, care s-au alăturat răpitorilor. Când au văzut că a fost alertată poliţia, cei patru s-au urcat în Hyundai şi au plecat către Craiova. Fata a declarat în faţa poliţiştilor că îl cunoştea pe unul dintre cei doi tineri, cu care se întâlnise de câteva ori.

Prinşi pe o stradă din Craiova

Poliţiştii din Filiaşi au dat în consemn autoturismul cu care se deplasau cei patru, iar în jurul orei 23.30, agenţii de la Secţia 4 l-au găsit pe strada Dezrobirii din Craiova. Tatian Constantin, de 26 de ani, Alin Dăogaru, de 22 de ani, Iulian Tudosie, de 19 ani, din Ghindeni, şi Cătălin Neacşu, de 20 de ani, din Craiova, au fost găsiţi într-un bar. Aceştia au fost predaţi poliţiştilor din Filiaşi, care au stabilit că tânăra ţinea legătura telefonic cu Dăogaru. În acea zi, cei patru au băut ceva, apoi s-au decis să o răpească pe tânăra cu care se întâlnise Dăogaru. S-a stabilit că în casa fetei au pătruns Tudosie şi Dăogaru, iar pistolul cu care a fost ameninţată Mariana era, de fapt, bricheta lui Dăogaru. Poliţiştii din Filiaşi îi cercetează pe cei doi tineri pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi violare de domiciliu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII