19.2 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalHoţ prins de două ori într-o zi

Hoţ prins de două ori într-o zi

Un bucureştean a încercat marea cu degetul în materie de furturi din hipermarket. A eşuat, fiind prins ieri în flagrant nu o dată, ci de două ori, în două hipermarketuri din Craiova.

Agenţii de pază de la Selgros l-au depistat ieri, în jurul orei 13.00, pe Laurenţiu Hătărăscu, de 28 de ani, din Bucureşti, după ce furase şi înghesuise în buzunare şi pe sub haine 30 de deodorante şi 56 de lame de ras de rezervă, în valoare totală de 678,11 lei. Agenţii de pază au informat poliţiştii care l-au identificat şi condus la Secţia 2 Craiova. În jurul orei 17.00, însă, bucureşteanul a făcut o „vizită“ în hipermarketul Metro, de unde a furat 20 de cartuşe de ţigări Kent, în valoare de 1.173,4 lei. A fost prins şi de data aceasta de agenţii de pază, care l-a recunoscut pe bărbat din fotografii, dat fiind faptul că acesta le mai făcuse „bucurii“ în trecut.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Craiova, neştiind că Laurenţiu Hătărăscu fusese patru ore mai devreme „clientul“ colegilor lor de la Secţia 2. În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că bucureşteanul a mai fost prins şi în alte oraşe în timp ce încerca să fure produse din supermarketuri. Bărbatului i s-au întocmit acte premergătoare pentru comiterea a două infracţiuni de furt calificat, iar cercetările continuă cu autorul în stare de libertate, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII