24.3 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalFata vrajitoarei Mercedesa, rapita

Fata vrajitoarei Mercedesa, rapita

Mihaela, zisa Stralucirea, fiica de 14 ani a vrajitoarei Dinasalda Ionita, zisa Mercedesa, si a lui Vasilica Izvoranu, zis Medalion, a fost rapita duminica dupa-amiaza de pe o strada din Craiova, la nici 100 de metri de casa.


„Duminica, pe la patru dupa-amiaza, fata s-a dus pâna la Ciuperca, sa-si cumpere ceva. Când se intorcea, a fost rapita de Gheorghe Boboaca, zis Xenofon, de baiatul lui de 25 de ani, Stivens, si de inca unu’, care erau cu un BMW. De atunci nu mai stiu nimic de ea. Au omorât-o, au violat-o, or vrea rascumparare, nu stiu nimic. Am fost si la Boboaca acasa, dar nu e nimeni, sunt lacate peste tot. Asteptam si noi ca autoritatile sa faca ceva“, a declarat vrajitoarea Mercedesa.


Alertati de Mercedesa si de Medalion, politistii craioveni de la Sectia 2 au inceput cercetarile pentru gasirea fetei de 14 ani. „Am fost sesizati de Medalion ca fiica lui, Stralucirea, ar fi fost luata de Stivens, baiatul lui Xenofon. S-au facut deja primele verificari si se confirma ca Stivens a luat-o pe fata cu masina. Parintii baiatului ne-au asigurat ca fata este bine, e sanatoasa si ca baiatul lor vrea sa se insoare cu ea, insa parintii fetei nu sunt de acord“, a precizat comisarul Constantin Tudor, seful Sectiei 2 Politie Craiova.


Rapire fara sex


Pâna sa-l gaseasca, politistii craioveni i-au transmis presupusului rapitor sa nu faca amor cu Stralucirea, pentru ca risca sa intre in puscarie. „In prezent, facem cercetari cu privire la savârsirea infractiunii de lipsire de libertate. Nu stim insa daca fata a fost luata cu forta ori a mers de bunavoie. Am solicitat parintilor lui Stivens sa-i transmita acestuia sa nu intretina raporturi sexuale cu fata, intrucât aceasta este minora, iar fapta constituie infractiune“, a mentionat comisarul Tudor.


Vrajitoarea Mercedesa si sotul acesteia, Medalion, au ajuns deja la capatul rabdarilor. „Suntem disperati si foarte suparati. Incercam sa fim pasnici si asteptam ca politia sa-si faca datoria si sa ne faca dreptate. Daca nu, ne vom face singuri dreptate“, a declarat Mercedesa. „Daca vor recurge la violente, noi suntem pregatiti sa facem fata unui eventual conflict deschis“, a sustinut seful Sectiei 2 Politie Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII