25.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinAccesorii din scoici

Accesorii din scoici

Nu exista persoana care, la un moment dat, sa nu fi avut cel putin câteva scoici, aduse din ultimul concediu petrecut la mare sau, in cel mai rau caz, aduse de prieteni. Dar de cele mai multe ori aceste scoici pareau ca dispar in mod aproape magic, se spargeau, se pierdeau, iar anul urmator injghebam o noua colectie, cu aceeasi soarta.


Scoicile sunt pur si simplu frumoase. Iar pentru cei care doresc sa le puna mai bine in valoare, transformându-le in mici creatii de artizanat, solutiile sunt simple si la indemâna. Nici macar nu este nevoie de un talent deosebit sau de simt practic iesit din comun. Este nevoie de câteva scoici deosebite, un lipici bun (evitati-l pe cel pentru hârtie sau carton, nu rezista in timp), un suport si multa imaginatie.


O idee ar fi aceea de a lipi colectia de scoici eventual alaturi de bucati de corali, pe un raft prins cu suruburi in perete, incercând sa realizati o scena cât mai interesanta. Luati in considerare felul in care cade lumina asupra raftului, pentru a pune cât mai bine in valoare frumusetea naturala a elementelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS