21.2 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateStrăzi închise în Craiova

Străzi închise în Craiova

Primăria Craiova a impus restricţii de circulaţie pe mai multe străzi din municipiu, fie pentru reabilitarea acestor artere, fie pentru diverse alte lucrări care nu pot fi efectuate sub trafic.
Astfel, de ieri, cel de-al doilea tronson al străzii Amaradia, respectiv secţiunea cuprinsă între intersecţia cu strada Doljului şi intersecţia cu strada Constantin Brâncuşi a fost închis pentru aproximativ două luni, în vederea lucrărilor de reabilitare care se efectuează pe această arteră. Traficul auto a fost deviat pe relaţia strada Amaradia – strada Opanez – strada Făgăraş – strada Plevnei – strada George Enescu – strada Iancu Jianu – bulevardul Nicolae Titulescu sau pe relaţia retur. Conducătorii auto care tranzitează zona de lucrări sunt rugaţi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.
De ieri, circulaţia rutieră a fost restricţionată pentru o perioadă de zece zile şi pe strada Lămâiţei din cartierul craiovean Brazda lui Novac, în vederea executării unor lucrări de reparaţii. În acest interval, pe Lămâiţei s-a instituit sens unic de circulaţie rutieră dinspre strada Brazda lui Novac către strada Păltiniş.
Primăria Craiova a anunţat ieri închiderea circulaţiei şi pe strada Panait Moşoiu din zona centrală a oraşului, pe sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada A.I. Cuza şi intersecţia cu strada Olteţ. Restricţia va fi impusă în perioada 10-26 mai, fiind justificată de amplasarea unui sistem de bariere care să limiteze accesul autovehiculelor în perimetrul viitorului „Centru istoric“ al municipiului Craiova. Concret, lucrările sunt realizate în cadrul proiectului MODERN – Mobility, Development and Energy use Reduction şi constau în instalarea pe partea carosabilă a străzilor Theodor Aman, Panait Moşoiu şi C. Nicolaescu-Plopşor a unor sisteme cu bolarzi retractabili sub carosabil, poziţionaţi la limita perimetrală a viitorului centru istoric al municipiului Craiova, zonă care după reabilitare va deveni preponderent pietonală. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS