17.3 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLa Uricani incepe curatenia

La Uricani incepe curatenia

Impulsionati de exemplul strainilor, care au platit câte 1.200 de euro pentru a le face curatenie in propria ograda, edilii orasului Uricani au luat decizia sa inceapa si ei curatenia de primavara. Chiar din prima zi a Saptamânii Patimilor, câteva echipe de lucratori au inceput lucrul pe strazile din „Orasul Nou“, asa cum se numeste partea construita dupa revolutie, iar lucrarile se vor finaliza inainte de Paste. „Am inceput, in aceasta zona, sa taiem pomii inalti, care pot ceda la orice furtuna. Ii aranjam si pe ceilalti, astfel incât sa facem ceva pentru infrumusetarea orasului si vrem sa finalizam actiunea in aceasta saptamâna“, a spus Costel Stancu, viceprimarul orasului Uricani.


Saptamâna trecuta, 200 de tineri voluntari din intreaga lume au venit pe banii lor la Uricani, pentru a da o lectie de voluntariat. Tinerii americani, germani, francezi, englezi si belgieni le-au aratat celor din oras ca se poate face ceva pentru comunitate si este posibil ca exemplul lor sa-i fi incurajat pe cei de la primarie, care au luat decizia sa inceapa curatenia de primavara.


Tinerii straini au curatat câteva albii de râuri de munte si au construit câteva spatii de joaca pentru copiii de la gradinita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS