12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAgresor sexual, judecat pentru agresarea unei femei de 45 de ani

Agresor sexual, judecat pentru agresarea unei femei de 45 de ani

Procurorii craioveni au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat de 35 de ani, recidivist, acuzat de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a atins în zona intimă o femeie de 45 de ani. Incidentul a avut loc pe 21 ianuarie, într-un autobuz care circula pe strada Caracal din Craiova. În 2019, acelaşi bărbat a fost condamnat pentru tentativă de omor asupra părinţilor săi. A primit o pedeapsă de 5 ani şi 6 luni de închisoare.

Poliţiştii doljeni au explicat că victima agresiunii este o femeie de 45 de ani, din Craiova.
„În cursul zilei de 25 ianuarie, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 45 ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în seara zilei de 21 ianuarie, ora 20.30, timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, pe strada Caracal din municipiul Craiova, ar fi fost atinsă în zona intimă de către o persoană necunoscută. În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de către polițiști, a fost identificat un bărbat de 35 de ani, din oraşul Balș, județul Olt, bănuit de comiterea faptei”, au explicat oamenii legii.

După ce a fost audiat, suspectul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore. Bărbatul de 35 de ani a fost acuzat de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală. Pe 30 ianuarie, suspectul a fost arestat preventiv. Mandatul de arestare a fost emis de Judecătoria Craiova. Luni, pe 4 martie, Judecătoria Craiova a dispus menţinerea măsurii preventive faţă de inculpat.

Agresor sexual, judecat în stare de arest preventiv

Bărbatul de 35 de ani a fost deferit justiţiei pe data de 1 martie, în stare de arest preventiv. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Craiova şi va intra în procedură de cameră preliminară.
În 2019, acelaşi bărbat a fost condamnat pentru tentativă de omor asupra părinţilor săi. A primit o pedeapsă de 5 ani şi 6 luni de închisoare. Bărbatul a fost acuzat că, pe 5 decembrie 2017, şi-a atacat părinţii cu un satâr. Anchetatorii au susţinut că, la data faptei, bărbatul era consumator de etnobotanice.
Iniţial, în mai 2018, Tribunalul Olt l-a condamnat pe inculpat la 7 ani şi 6 luni de închisoare. În plus, instanţa l-a obligat pe inculpat să urmeze un tratament medical.

Craiovean condamnat definitiv pentru agresiune sexuala

În decembrie 2023, un craiovean de 36 de ani, recidivist, a fost condamnat la patru ani şi patru luni de închisoare cu executare într-un dosar asemănător. Potrivit oamenilor legii, pe data de 5 martie 2023, bărbatul a atins în zona intimă o tânără de 23 de ani. Incidentul a avut loc pe strada Bariera Vâlcii din Craiova. Instanţa a mai dispus ca tânăra de 23 de ani să primească suma de 10.000 de euro drept daune morale. Pedeapsa cuprinde o alta de an şi patru luni de închisoare cu suspendare, primită de inculpat pentru ultraj contra bunelor moravuri.
În acest dosar, anchetatorii au susţinut că, pe 10 februarie 2020, în timp ce se afla pe un bulevard din Craiova, bărbatul și-a dat jos pantalonii și și-a expus organul genital în fața unei femei.

Citeşte şi: Doljeni exploataţi prin muncă în Spania

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS