17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat reclamat la poliție de soție că s-a urcat beat la volan

Bărbat reclamat la poliție de soție că s-a urcat beat la volan

Un bărbat din Botoșani s-a ales cu dosar penal pentru că a condus beat. Șoferul a fost reclamat la 112 chiar de soția lui. În baza informațiilor, polițiștii l-au identificat în trafic pe șofer, l-au oprit și l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit Bucovina Media.

Apelul la 112 a fost dat sâmbătă, în jurul orei 17.40. O femeie sesiza că soțul ei a urcat beat la volan. Cuplul se afla în vizită la socri, pe raza comunei Udești. Bărbatul a luat cheile mașinii înmatriculate în Italia și a plecat spre Suceava, oraș situat la 25 de kilometri distanță.

Bărbatul a fost identificat și a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliție

În urma sesizării făcute de soția lui, bărbatul a fost identificat pe DJ 208A și a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliție. Șoferul a oprit și, în urma testării cu aparatul etilotest, a reieșit o alcoolemie de 1,28 mg/l în aerul expirat.

Ulterior, scrie sursa citată, bărbatul a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean Suceava – Unitatea Primiri Urgenţe – unde i s-au prelevat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Citeşte şi: Vladimir Putin l-a primit pe Recep Erdogan la Soci

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS