7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat cercetat după ce i-a dat cu mai multe sticle în cap fostei iubite

Bărbat cercetat după ce i-a dat cu mai multe sticle în cap fostei iubite

Jandarmi tulceni au intervenit după ce o femeie a fost lovită cu sticle în cap de fostul iubit, evenimentul petrecându-se la locul de muncă al victimei, informează News.ro.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că jandarmii au fost solicitaţi să intervină, miercuri seară, prin apel 112, la un local din municipiul Tulcea, deoarece o femeie era agresată de un bărbat.  

„Jandarmii s-au deplasat la faţa locului, unde au găsit un bărbat ce prezenta urme de sânge la nivelul feţei şi o rană la mâna stângă, iar într-un colţ al localului, au observat o femeie, în vârstă de 19 ani, agitată şi speriată, ce avea hainele ude şi acuza dureri foarte mari la nivelul capului.

Imediat a fost solicitat un echipaj medical, care a acordat pe loc îngrijiri medicale bărbatului şi a transportat femeia la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, pentru efectuarea unor investigaţii medicale de specialitate”, se arată în comunicat.

Femeia agresată a reuşit să apese butonul de panică

În local au fost găsiţi şi agenţii de pază care au solicitat prezenţa jandarmilor. Ei au declarat că au intervenit după ce o persoană a apăsat butonul de panică din local. 

“Când au ajuns la faţa locului, în local nu se afla nimeni, însă se auzeau strigăte de ajutor din magazia localului, unde au găsit un bărbat care lovea o femeie. Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a fost imobilizat, iar femeia a declarat că cel în cauză este fostul ei iubit, de care s-a despărţit în urmă cu două săptămâni.

Din spusele acesteia, bărbatul şi-a făcut apariţia în localul unde ea lucrează, a consumat alcool şi a început să o ameninţe cu acte de violenţă, după care a împins-o în magazia localului şi a început să o lovească cu mai multe sticle de alcool în cap”, a precizat sursa citată.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS