5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentInterlop timişorean, arestat după ce a bătut un poliţist în parcarea unui mall

Interlop timişorean, arestat după ce a bătut un poliţist în parcarea unui mall

Un bărbat, cunoscut în lumea interlopă din Timişoara, a fost arestat preventiv după ce a atacat un poliţist, în parcarea unui centru comercial. IPJ Timiş afirmă că, deşi la momentul respectiv se aflau în preajmă şi alţi poliţişti, aceştia nu au reacţionat imediat, astfel încât conflictul să escaladeze, însă, ulterior, atacatorul a fost imobilizat, tot în parcare, scrie News.ro.

În spaţiul public au apărut imagini cu un bărbat, cunoscut în lumea interlopă din Timişoara, care a atacat un poliţist în parcarea unui centru comercial din oraş. În imagini se poate vedea că alături de poliţist sunt şi alţi colegi ai acestuia, însă aceştia nu au reacţionat imediat.

„Având in vedere diversele opinii apărute în spaţiul public cu privire la o posibilă lipsă de reacţie a poliţiştilor, facem următoarele precizări: nu se poate lua în discuţie o lipsă de reacţie, ci o corectă evaluare a situaţiei de fapt, astfel încât conflictul să nu escaladeze şi să nu survină rănirea altor persoane. Esenţial de precizat este că bărbatul a fost imobilizat la faţa locului de către ceilalţi poliţişti, care se aflau în misiune”, a transmis, marţi, IPJ Timiş.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior primind mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în prezent aflându-se în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS