11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccidente grave în ziua de Sfântul Andrei

Accidente grave în ziua de Sfântul Andrei

Două accidente grave au avut loc în cursul zilei de luni, 30 noiembrie. În unul din accidente, produs în Craiova, au fost ranite patru persoane și avariate mai multe autoturisme. Tot luni, în Curtișoara, Olt, o femeie de 51 de ani a murit pe loc în urma impactului dintre două autoturisme.

Potrivit polițiștilor doljeni, accidentul din Craiova a fost provocat de o tânără de 20 de ani. În urma accidentului au fost avariate câteva mașini parcate și a fost rănit un pieton care circula pe trotuar. O familie întreagă a ajuns la spital.

”Polițiștii au identificat o tânăra de 20 de ani, din Teasc, care conducea un autoturism pe strada Dr. Constantin Angelescu. La intersecția cu strada Dr. Ion Cantacuzino a lovit un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din Melinești. În urma impactului, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat în alte mașini parcate în apropiere. Un pieton în vârstă de 64 de ani, care se deplasa pe trotuar, a fost rănit de una dintre aceste mașini. Patru persoane au fost transportate la spital conștiente. Este vorba despre cei doi bărbați de 64 și 49 de ani, o femeie de 48 de ani și o fetiță de 8 ani, ambele pasagere în autoturismul condus de bărbat”, au prcizat oamenii legii.

Personele rănite din autoturismul prociectat pe trotuar sunt soț, soție și fiica lor. Polițiștii doljeni au mai precizat că au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Accident tragic în apropiere de Slatina

Tot luni, în Olt, a avut loc un accident grav de circulație, în urma cătuia o persoană a murit pe loc. Accidentul a avut loc pe DJ 546, în comuna Curtișoara. Polițiștii din Olt au precizat că două autoturisme s-au lovit frontal.

”La fața locului au fost găsite două autoturisme avariate, cei doi conducători auto, un tânăr de 19 ani din comuna Slătioara și un bărbat de 53 de ani din comuna Curtișoara, necesitând îngrijiri medicale. O femeie de 51 de ani din comuna Curtișoara, pasageră într-un autoturism, a fost gasită decedată. Conducătorii celor două autoturisme, au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0”, au precizat oamenii legii.

A fost aruncată din mașină și a murit pe loc

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, femeia a fost găsită în afară autoturismului.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, au intervenit pe Drumul Județean 546, în localitatea Curtișoara, la un accident rutier. La locul accidentului s-a deplasat și un echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei persoane. La sosirea echipajelor, pasagera aflată într-unul dintre autoturisme, în vârstă de 51 de ani, din comuna Slătioara, a fost găsită în afara autoturismului, cu leziuni incompatibile cu viața”, au precizat reprezentanții ISU Olt.

Șoferul de 53 de ani a fost găsit încarcerat și a fost extras din mașina avariată de pompierii de la descarcerare.

Coliziune între un autoturism și un autobuz, în Vâlcea

Luni noaptea, un accident grav a fost înregistrat în Vâlcea, pe DN 67, pe raza localității Copăcelu. Oamenii legii au stabilit că, la ieșire dintr-o curbă la dreapta, un șofer de 30 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a intrat în coliziune frontală cu un autobuz ce transporta persoane, condus de un bărbat de 50 de ani, din Oteșani.
În urma impactului, șoferul de 30 de ani a fost rănit grav. Șoferul autobuzului și trei pasageri au suferit leziuni ușoare.

Și în cazul acestui accident a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS