14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAccident teribil în Craiova. O minoră și alte trei persoane au ajuns la spital

Accident teribil în Craiova. O minoră și alte trei persoane au ajuns la spital

O minoră și alte trei persoane au fost transportate la spital în urma unui accident petrecut în cartierul 1 Mai din Craiova. O tânără de 20 de ani din Teasc a lovit un autoturism pe care l-a proiectat în alte mașini parcate, dar și într-un pieton care se afla pe trotuar.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, în cursul acestei zile, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în cartierul 1 Mai, din Craiova.

Ajunși la față locului, polițiștii au identificat o tânăra de 20 de ani, din Teasc, care conducea un autoturism pe stradă Dr. Constantin Angelescu, iar la intersecția cu stradă Dr. Ion Cantacuzino a lovit un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din Melinesti.

Potrivit sursei citate, în urmă impactului, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat în alte mașini parcate în apropiere, un pieton, în vârstă de 64 de ani, care se deplasa pe trotuar, fiind rănit de una dintre aceste mașini.4 persoane au fost transportate la spital conștiente, este vorba despre cei doi bărbați de 64 și 49 de ani, o femeie de 48 de ani și o fetiță de 8 ani, ambele pasagere în autoturismul condus de bărbat.

Polițiștii craioveni au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările în vederea clarificării împrejurărilor producerii accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS