6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident mortal în Olt. Două mașini s-au făcut praf

Accident mortal în Olt. Două mașini s-au făcut praf

-

O persoană a murit și alte două au fost rănite după ce două autoturisme au fost implicate într-un accident pe drumul județean 546 pe raza comunei Curtișoara din județul Olt.

„La data de 30 noiembrie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat despre faptul că pe DJ 546, în comuna Curtișoara, a avut loc un eveniment rutier între două autoturisme. La fața locului au fost găsite două autoturisme avariate, cei doi conducători auto, un tânăr de 19 ani din comuna Slătioara și un bărbat de 53 de ani din comuna Curtișoara, necesitând îngrijiri medicale, iar o femeie de 50 de ani din comuna Curtișoara, pasageră într-un autoturism fiind gasită decedată.

Cercetările au fost efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, aceștia desfășurând activități pentru stabilirea cu exactitate a modului cum s-a produs accidentul”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Potrivit polițiltilor, conducătorii celor două autoturisme, au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Femeia moartă, aruncată din autoturism în urma impactului

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, femeia avea 51 de ani și a fost găsită moartă în afară autoturismului.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, au intervenit pe Drumul Județean 546, în localitatea Curtișoara, la un accident rutier. La locul accidentului s-a deplasat și un echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei persoane.

La sosirea echipajelor, pasagera aflată într-unul dintre autoturisme, în vârstă de 51 de ani, din comuna Slătioara, a fost găsită în afara autoturismului, cu leziuni incompatibile cu viața.

Unul dintre șoferi, găsit încarcerat între fiarele contorsionate ale autoturismului

Șoferul autoturismului, în vârstă de 53 de ani, din aceeași localitate, a fost găsit încarcerat, conștient. Bărbatul a fost extras de pompierii de la descarcerare și preluat de echipajele medicale, conștient, cu traumatism toracic și suspiciune de fractură la clavicula stângă. Pacientul a fost transportat la UPU Slatina.

Celălalt șofer, în vârstă de 19 ani, din comuna Curtișoara, a fost asistat la locul evenimentului și a refuzat transportul la spital”, spune ISU.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Câţi bani a încasat Primăria Craiova din parcările ocazionale...

Ultimii ani au fost un dezastru pentru craioveni din...

ȘTIRI GdS