Acasă Eveniment Mehedinţi: Grav accident pe dealul Stârmina. Două persoane, încarcerate

Mehedinţi: Grav accident pe dealul Stârmina. Două persoane, încarcerate

-

Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puţin timp pe DN 56 A, în comuna mehedinţeană Rogova, pe dealul Stârmina. A avut loc o coliziune între un autotren şi un autoturism, două persoane au rămas încarcerate în autoturism. Pompierii militari din cadrul Statiei Vânju Mare au intervenit pentru scoaterea victimelor. Pompierii au extras prima victimă conştientă. Pompierii au extras și ce-a de-a doua victima, pe care au predat-o, in stare de conștiență, echipajelor medicale SMURD și SAJ, pentru acordarea îngrijirilor medicale, ulterior aceasta fiind transportată la UPU.
Prima victima, extrasă de pompieri în stare de conștiență, ulterior a intrat în stop cardio-respirator. Aceasta este în curs de resuscitare, fiind transportată la spital de către o ambulanţă. Benzile de urcare sunt blocate. poliţia face cercetări la faţa locului pentru a stabili modul de producere al coliziunii.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec O zi dinamică la capitolul prieteni şi protectori. Întâlniri, discuţii, veşti care de care mai interesante, dar şi dispute pe măsură....