18.8 C
Craiova
luni, 28 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Mehedinţi: Grav accident pe dealul Stârmina. Două persoane, încarcerate

Mehedinţi: Grav accident pe dealul Stârmina. Două persoane, încarcerate

Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puţin timp pe DN 56 A, în comuna mehedinţeană Rogova, pe dealul Stârmina. A avut loc o coliziune între un autotren şi un autoturism, două persoane au rămas încarcerate în autoturism. Pompierii militari din cadrul Statiei Vânju Mare au intervenit pentru scoaterea victimelor. Pompierii au extras prima victimă conştientă. Pompierii au extras și ce-a de-a doua victima, pe care au predat-o, in stare de conștiență, echipajelor medicale SMURD și SAJ, pentru acordarea îngrijirilor medicale, ulterior aceasta fiind transportată la UPU.
Prima victima, extrasă de pompieri în stare de conștiență, ulterior a intrat în stop cardio-respirator. Aceasta este în curs de resuscitare, fiind transportată la spital de către o ambulanţă. Benzile de urcare sunt blocate. poliţia face cercetări la faţa locului pentru a stabili modul de producere al coliziunii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Două focare de Covid-19 la centre ale DGASPC Prahova

Două noi focare de Covid-19 au fost...

ȘTIRI GdS

Biciclist accidentat pe strada Fraţii Goleşti

Un biciclist de 40 de ani, care nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers, a fost accidentat de un autoturism şi transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova.

Portarul Silviu Lung jr. şi-a anunţat retragerea din echipa...

Portarul craiovean Silviu Lung jr. a decis să se retragă din echipa naţională de fotbal a României la doar 31 de ani....

Cod galben de instabilitate atmosferică în mai multe județe

O avertizare cod galben de instabilitate atmosferică pentru 28 de judeţe a fost emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). Aceasta este...

Alegeri locale Craiova. Care sunt, de fapt, procentele obţinute...

Alegeri locale Craiova. Procentele anunţate aseară în urma exit-pollurilor nu prea bat cu cele rezultate la numărătoarea paralelă a partidelor.

România: 6.162 de teste, efectuate în ultimele 24 de...

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 2.372.340 de teste. Dintre acestea...

România: 30 de decese din cauza COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până astăzi, 4.748 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.