8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCraiova: Noi audieri în dosarul "Caracal"

Craiova: Noi audieri în dosarul „Caracal”

Procurorii DIICOT au chemat, astăzi, la audieri, la sediul IPJ Dolj, familia Luizei Melencu. Alături de familia Luizei, la audieri a fost chemat şi iubitul fetei, dar şi mai multe colege.

Luiza Melencu, de 18 ani, din comuna doljeană Dioşti, a dispărut încă de pe data de 14 aprilie. Dispariţia ei este anchetată de procurorii DIICOT în dosarul „Caracal”. În acelaşi dosar se fac cercetări şi în cazul dispariţiei altei tinere. Este vorba de Alexandra Măceşanu, de 15 ani, din Dobrosloveni, Olt. Cele două fete au dispărut în aceleaşi împrejurări, în timp ce au luat o maşină de ocazie spre Caracal. Cele două fete ar fi fost ucise de caracaleanul Gheorghe Dincă.

La intrarea în sediul IPJ Dolj, Monica Melencu, mama Luizei, a explicat că nu crede că fata ei a murit, transmite romania.net.

„În primul rând, nu vreau dovezi de moarte! Aceste fete sunt traficate! O să vedem după ziua de luni ce se întâmplă şi vedem ce măsuri luăm! Chiar vreau să discut cu ambii avocaţi de martori, chiar vreau. Chiar nu sunt mulţumită de audieri, nu s-au luat în considerare persoanele pe care le-am zis”, a spus mama Luizei Melencu.

În octombrie, procurorii DIICOT au audiat mai multe persoane în acest dosar, tot la sediul IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS