Acasă Eveniment Gheorghe Dincă a fost transferat în Arestul IPJ Olt, pentru a participa...

Gheorghe Dincă a fost transferat în Arestul IPJ Olt, pentru a participa la reconstituirea presupuselor crime

-

Gheorghe Dincă a părăsit Arestul Central, fiind dus în Arestul Poliţiei Olt. Acesta va participa, de luni, la reconstituirea faptelor, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Surse judiciare au declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că Gheorghe Dincă a fost dus din Arestul Central în Arestul Poliţiei Olt. Luni şi marţi, el va participa la reconstituirea faptelor pe care a mărturisit că le-a comis.

Procurorii vor face, luni şi marţi, la Caracal, reconstituirea presupuselor crime pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a comis, a anunţat, vineri, Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu.

Acesta a afirmat că nu ştie dacă procurorii vor include în reconstituire şi experimentul judiciar cerut de familie.

Este vorba de simularea arderii în aceleaşi condiţii, cu aceleaşi materiale, în acelaşi loc, în butoiul unde Gheorghe Dincă a spus că a ars trupurile celor două fete.

Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani) sunt cele două fete care au dispărut după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă. Acesta a mărturisit că le-a omorât pe cele două copile, apoi le-a ars trupurile în butoiul din curte

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...