25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiAtmosferă, volei de calitate și o experiență în plus! SCMU Craiova, eliminată din CEV Cup de Zawiercie

Atmosferă, volei de calitate și o experiență în plus! SCMU Craiova, eliminată din CEV Cup de Zawiercie

SCMU Craiova a părăsit cu fruntea sus actuala ediție a CEV Cup, recunoscându-se mult inferioară formației poloneze Warta Zawiercie. Joi seară, în Sala Polivalentă, alb-albaștrii au evoluat în manșa retur a optimilor de finală din Cupa CEV împotriva unei echipe mult prea puternice, în fața căreia au cedat cu scorul de 3-0 (25-23, 25-16, 25-19). Acest rezultat, la care se adaugă un 0-3 și din tur a făcut ca aventura Craiovei în cupele europene în sezonul 2023/2024 să se încheie.

Per total, gruparea din Polonia a fost net superioară Craiovei în acest dublu-duel, dar partida din Bănie parcă a fost ceva mai antrenantă. La spectaculozitatea meciului au contribuit și cei 400 de fani polonezi, veniți în Craiova special pentru acest joc și pentru a-și susține echipa. Aceștia și-au susținut favoriții pe întreaga durată a meciului, au cântat, au dansat, iar la final s-au bucurat.

Am jucat cât am putut

Cât despre trupa lui Dănuț Pascu putem spune că a făcut tot ce ținea de ea în această întâlnire. Totul părea și că mergea destul de bine, în special în primul set, dar la 24-23 pentru Zawiercie a venit punctul care ne-a „turnat plumb în picioare“. Din acel moment, alb-albaștrii au cedat total inițiativa, concentrarea a dispărut inevitabil, iar vizitatorii au continuat să-și încânte publicul.

În setul al treilea, Dănuț Pascu a introdus pe parchet și jucători tineri precum Capotă și Cosma, rezultatul final și soarta calificării fiind deja pecetluită. S-a încheiat 3-0, polonezii s-au calificat în sferturile competiției, iar SCMU Craiova se întoarce în campionat, pentru ultimul meci al anului, cu Rapid.

Partida dintre Rapid și SCMU Craiova este programată sâmbătă, de la ora 15.00, în Giulești.

Citește și: Doliu în familia Mutu! Rodica, mama „briliantului“, s-a stins la 71 de ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS