13.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical cu nerv și cu nervi. CSO Turceni – ACSO Filiași, scor 3-2

Amical cu nerv și cu nervi. CSO Turceni – ACSO Filiași, scor 3-2

-

Divizionarele C CSO Turceni și ACSO Filiași s-au întâlnit vineri, într-un joc amical, ultimul din perioada de pregătire. Câștig de cauză a avut echipa gorjeană, care s-a impus cu scorul de 3-2. A fost un meci foarte disputat, cu goluri frumoase, cu intrări la limita regulamentului și chiar peste.

Au marcat Ciutică (’8 – penalti), Buțurcă (’53) și Bucur (’72), pentru CSO Turceni, respectiv Cioablă (’35) și Stăiculescu (’68), pentru ACSO Filiași.

Staff-ul tehnic al formației ACSO Filiași a început meciul cu următorul unsprezece: Găgeatu – Scuturoiu, Dobre, Alex Popa, Calu, Stăiculescu, Rogoveanu, Duriță, Alex Vulpe, Robert Petre, Cioablă. Pe parcur a mai apelat la: Constantinescu, Afrim – Mitulețu, Guță, Foresti, Bambalău, Sorin Popa, Florea.

VIDEO: Vezi golurile și declarațiile de la final!

În această perioadă precompetițională, ACSO Filiași a susținut șapte partide de verificare. Trupa lui Victor Naicu, Cosmin Fruntelată și Costel Vodiță a înregistrat trei victorii (5-2 cu FCU II Craiova, 6-0 cu SCM Rm. Vâlcea și 4-2 cu Sporting Roșiori). Doljenii nu au niciun egal și au pierdut patru confruntări: 2-3 cu CS Mioveni, 0-3 cu CSM Slatina, 1-3 cu CS Oltul Curtișoara și 2-3 cu CSO Turceni.

ACSO Filiași reia campionatul Ligii 3, seria 7, cu o partidă la Voința Lupac (sâmbătă, 9 martie, ora 15.00). După 15 etape consumate, ACSO Filiași ocupă locul 3 în clasament, cu 31 de puncte (golaveraj 44-19). Primele două poziții din seria 7 sunt ocupate, în ordine, de CSM Deva 32 de puncte și CSC Ghiroda, cu 31 (48-21).

Câte o floare pentru doamne și domnișoare

Înainte de amical, ACSO Filiaşi a păstrat tradiţia şi împreună cu reprezentanţii autorităţilor locale au marcat cum se cuvine prima zi de primăvară. 1 Martie i-a găsit pe jucătorii, antrenorii şi reprezentanţii staff-ului administrativ cu flori în braţe pe străzile principale din Filiaşi. Au făcut „incursiuni“ prin magazine, piaţă şi prin spitalul Orăşenesc şi au oferit, cu dragă inimă, un mic simbol al primăverii tuturor reprezentantelor sexului frumos. Au primit în schimb multă bucurie, dar şi o susţinere puternică din partea doamnelor şi domnişoarelor. VEZI VIDEO DE MAI JOS!

„Vă mulţumim şi vă urăm multă sănătate şi zile nenumărate cu zâmbete pe buze”, se arată într-un mesaj pe pagina oficială a clubului ACSO FIliaşi.

Citește și: Petrolul – „U“ Craiova 2-3 | Ivaylo Petev: „Un meci bun pentru suporteri“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un șofer a murit după ce s-a răsturnat cu...

O cisternă cu etanol înmatriculată în Republica Moldova s-a...

ȘTIRI GdS