21.7 C
Craiova
joi, 19 mai, 2022
Știri de ultima orăSportFotbalSorin Cârțu îi dă un „sfat“ lui „Reghecampf“: „Să-i pună la punct pe jucători“

Sorin Cârțu îi dă un „sfat“ lui „Reghecampf“: „Să-i pună la punct pe jucători“

Universitatea Craiova este pe locul 5 în Liga 1, dar jocul alb-albaștrilor le cam taie cheful de fotbal tuturor celor care iubesc alb-albastrul Științei. Eșecul de la Sepsi l-a demoralizat până și pe președintele Sorin Cârțu, care așteaptă o reacție din din partea jucătorilor, dar și a antrenorului Laurențiu Reghecampf.

„Sunt dezamăgit la maximum! Mă uit la niște situații și nu înțeleg atitudinea unor jucători. Adversarii au primit tot timpul cadouri de la noi. Poziția pe care suntem ne deranjează și nu suntem de acord. Dar e normală într-un fel, dacă oferi atât de multe șanse adversarilor. E măiestria lui Reghe acum, săptămâna asta. Are și niște zile în plus, practic mai mult de o săptămână, pentru că jucăm sâmbătă cu CFR-ul. Să-i pună la punct pe jucători, pentru că o înfrângere ne îndepărtează rău și se pune serios problema play-off-ului“, a comentat Sorin Cârțu, la Digi Sport.

„Sunt fotbaliști buni! Nu știu ce le lipsește să fie în formă maximă la partida cu CFR. Trebuie să gândim foarte pozitiv meciul ăsta cu CFR-ul. Problemele sunt cu accidentările, jucători care nu sunt în formă bună fizic, cu acest COVID“, a completat Sorin Cârțu.

Apropiații echipei spun că Laurențiu Reghecampf este susținut în funcție de o clauză de reziliere de 300.000 de euro. Antrenorul nu a confirmat și a punctat că se simte susținut de conducere. În locul lui Reghe, dacă ar demisiona, este dorit antrenor Mirel Rădoi, feblețea acționarului Mihai Rotaru.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:00

(VIDEO) Preşedintele Iohannis, premierul Ciucă şi şeful Executivului de...

Preşedintele Klaus Iohannis, împreună cu premierul Nicolae Ciucă şi...

ȘTIRI GdS