21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSepsi – „U“ Craiova 3-1 / Dacă nu avem cu cine... Fotbaliști mai aduceți?

Sepsi – „U“ Craiova 3-1 / Dacă nu avem cu cine… Fotbaliști mai aduceți?

Universitatea Craiova a pierdut categoric, scor 1-3, partida susținută vineri seară, la Sfântu Gheorghe, în fața echipei Sepsi OSK. Aceasta a fost confruntarea care a deschis etapa 23 din Liga 1. A fost un joc încare Știința a contat doar în prima repriză.

Covăsnenii au deschis scorul în primele secunde ale meciului, grație lui Gustavo. Brazilianul a încercat să respingă o centrare de pe dreapta, dar a lovit mingea greșit, care a ajuns la Luckassen, iar acesta l-a executat pe Mirko de la 10 metri (‘1, 1-0).

Alb-albaștrii au restabilit egalitatea prin Elvir Koljic (‘8, 1-1). A fost o pasă pe culoar a lui Marius Constantin pentru Bancu, acesta i-a pasat în fața porții lui Koljic, care a șutat în portar, mingea i-a revenit și cu mâna a împins-o în poartă. Gazdele au reclamat henț, dar arbitrul a validat golul. Koljic a ajuns la 4 goluri în acest sezon.

Foto: ucv1948.ro

Craiovenii au marcat din nou prin Andrei Ivan, cu un șut superb, cu efect, sub bară, lateral dreapta (’35). Surprinzător, asistentul Marica a indicat poziție de offside, pe reluările de la tv dovedindu-se o decizie eronată.

Oltenii au fost la un pas de golul doi prin Elvir Koljic. „Dragonul“ a scăpat singur cu portarul, dar l-a țintit pe Niczuly, apoi mingea i-a revenit, însă a șutat în plasa laterală (’39).

Apărare vraiște, goluri primite ca la antrenament

La reluare, Sepsi a reintrat în avantaj pe fondul somnolenței apărătorilor de pe partea stângă, care i-au permis lui Aganovici să-i centreze decisiv, în fața porții, lui Anass Achahbar (’54, 2-1).

Defensiva Universității Craiova a fost depășită din noi în minutul 61. Ștefan Vlădoiu a făcut o preluare slabă de lângă un adversar, apoi i-a pasat excelent lui Achahbar, care l-a executat pe Piglicelli cu un șut din marginea careului de 16 metri (’61, 3-1).

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe:

Statistică oferită de flashscore.ro

Roland Niczuly – Radoslav Dimitrov, Răzvan Tincu, Bogdan Mitrea, Rareș Ispas – Stefan Askovski (’67, Cătălin Golofca), Eder Gonzales, Adnan Aganovic – Anass Achahbar (’84, Cristi Bărbuț), Kevin Luckassen (’76, Vitalie Damascan), Marius Ștefănescu (’84, Boubacar Fofana).

Rezerve neutilizate: Hunor Gedo – Petar Bojic, Mihai Dumitrescu, Gabriel Vașvari, Alexandru Tudorie.

Antrenor: Cristiano Bergodi.

Universitatea Craiova:

Mirko Pigliacelli – Ștefan Vlădoiu, Paul Papp, Marius Constantin (’38, George Cîmpanu), Nicușor Bancu – Vladimir Screciu, Alexandru Crețu – Gustavo Vagenin (’46, Dan Nistor; ’66, Ștefan Baiaram), Ionuț Vînă, Andrei Ivan – Elvir Koljic (’66, Jovan Markovic).

Rezerve neutilizate: David Lazar – Bogdan Vătăjelu, Ionuț Mitran, Mihai Căpățînă, Alexandru Mateiu.

Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Cartonașe galbene: Askovski ’41, Dimitrov ’59 / Gustavo ’22.

Au arbitrat: Iulian Călin – Mircea Grigoriu, Mihai Marica; Cătălin Popa.

Observatori: Paul Mincu (LPF), Zoltan Szekely (CCA).

În runda următoare, Universitatea Craiova va primi vizita liderului CFR Cluj. Disputa cu campioana este programată sâmbătă, 5 februarie, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Liga 1, etapa 23:

Vineri, 28 ianuarie:
Sepsi – Universitatea Craiova 3-1 (Luckassen ‘1, Achahbar ’54, ’62 / Koljic ‘8)

Sâmbătă, 29 ianuarie:
ora 14.00: FC Voluntari – Gaz Metan Mediaş
ora 17.00: Academica Clinceni – Farul
ora 20.00: Rapid – UTA Arad

Duminică, 30 ianuarie:
ora 14.00: Chindia Târgoviște – CS Mioveni
ora 17.00: FCU Craiova – FC Argeş
ora 20.00: Dinamo – FCSB

Luni, 31 ianuarie:
ora 20.00: CFR Cluj – FC Botoșani

Citește și: Sergio Ramos speră să mai joace la naţionala Spaniei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS