10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNicușor Bancu: „Este greu să scoți punct sau puncte când te prezinți așa“

Nicușor Bancu: „Este greu să scoți punct sau puncte când te prezinți așa“

La finalul jocului de la Sfântu Gheorghe, pierdut cu 3-1 în fața echipei Sepsi, fundașul Universității Craiova, Nicușor Bancu, a avut un discurs foarte sincer. Căpitanul Științei a admis că echipa olteană a fost neputincioasă și dacă o să etaleze același joc păgubaș nu o să prindă nici play-off-ul.

„Au jucat un fotbal extraordinar cei de la Sepsi. Țin să-i felicit, au meritat victoria. A fost greu să facem pressing, n-am putut să le luăm mingea și acest lucru ne-a costat. Am făcut greșeli în apărare din nou… Este greu să scoți punct sau puncte când te prezinți așa. Nu găsesc nicio explicație! Împreună cu Mister trebuie să analizăm ce s-a întâmplat. Sunt greșeli pe care le-am făcut cu toții, atât pe fază defensivă, cât și ofensivă, pentru că nu reușim să marcăm. Când nu marchezi, fotbalul te pedepsește. Am întâlnit o echipă bună și a jucat fotbal în această seară. Eu nu cred că reușeam să marcăm chiar dacă mai jucam încă două zile“, a afirmat Nicușor Bancu.

„Dacă o să continuăm să jucăm ca în această seară, mai ales ca în cea de-a doua repriză, este greu să prindem și play-off-ul. Dar mai sunt multe etape și sper să ne revenim. Dar dacă o să câștigăm un meci și după pierdem trei sau patru nu este bine“, a completat Bancu.

„Trebuie să facem ceva cu jocul nostru!“

Liderul alb-albaștrilor nu înțelege de a apărut decăderea echipei și a punctat că viitoarele partide vor fi și mai grele, pentru că adversarele au văzut că sunt probleme la Universitatea.

„Este foarte dificil și pentru noi ce se întâmplă. La începutul sezonului ne doream să fim acolo, în față, să ne batem la primul loc. Acum am ajuns să ne luptăm pentru play-off. Acum este greu să prindem și play-off-ul, cu toate că suntem acolo. Trebuie să facem ceva cu jocul nostru! O să vină toate echipele peste noi. La cum jucăm, toate o să vină și o să-și dorească să câștige puncte cu noi“, a concluzionat Nicușor Bancu.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS