11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 / CSO Filiaşi şi-a reluat pregătirea. Omogenitatea e punctul forte! (VIDEO)

Liga 3 / CSO Filiaşi şi-a reluat pregătirea. Omogenitatea e punctul forte! (VIDEO)

CSO Filiaşi şi-a reluat astăzi pregătirea pentru partea a doua a campionatului de la Liga 3 – seria 6, în care şi-a propus ca prim obiectiv accederea în play-off.

Florin Spânu: „Sunt foarte bucuros că am lotul complet!“

Preşedintele grupării doljene, Florin Spânu, s-a arătat foarte bucuros de faptul că a reuşit să păstreze lotul aproape intact. Omogenitatea foarte bună poate fi un factor determinant în jocurile de foc care vor urma pentru elevii lui Victor Naicu.

„Sunt foarte bucuros că am lotul complet. În niciun an, între tur şi retur, nu am avut lotul complet. Nu am decât 2 jucători noi. Este vorba despre mijlocaşul Alex Dinu şi un portar-junior, pe care l-am adus de la CSS Craiova. La plecări pot să-i menţionez doar pe Marius Duriţă, care şi-a manifestat dorinţa de a merge în altă parte, nu-i ştiu destinaţia, şi Robert Bubuioc, care şi-a găsit alt serviciu. În rest, lotul este acelaşi care a fost la finalul ultimelor jocuri. Nucleul de bază a rămas şi ne vom baza pe omogenitate.

VEZI VIDEO!

Urmează trei jocuri foarte importante şi foarte grele, plus restanţa cu Potcoava. Aceasta se va juca, probabil, înainte cu o săptămână de a începe campionatul. În cele 4 jocuri vom lupta cu două echipe contracandidate pentru locul de play-off. Mă refer cu Alexandria şi Roşiori, pe care le vom întâlni acasă, deci trebuie să ne pregătim foarte bine. Antrenamentele o să le facem aici, la ‘Aripile’. Pe 27 ianuarie băieţii vor pleca într-un cantonament la Isverna (Mehedinţi), unde sunt condiţii extraordinare. Sunt convins că se vor pregăti foarte bine şi că la finalul sezonului regular vor fi în obiectiv“, a declarat Florin Spânu.

„În anul 2021 am intrat în istorie, pentru că această echipă şi-a depăşit condiţia. Am realizat cam tot ce se putea! Mă refer la clasarea pe un loc fruntaş, de a da un baraj de promovare în Liga 2 şi apoi de a ajunge în Cupa României până în optimi. A fost un an istoric pentru fotbalul din oraşul Filiaşi, lucru care cu greu îl mai putem realiza noi sau o altă echipă“, a completat conducătorul clubului CSO Filiaşi.

Victor Naicu: „Obiectivul este accederea în play-off“

La rândul său, antrenorul formaţiei CSO Filiaşi, Victor Naicu, a afirmat că are aşteptări mari din partea elevilor săi, deoarece vor beneficia de condiţii bune de pregătire şi de un plan de lucru ce în mod normal îi va aduce la o formă excelentă înaintea primului fluier oficial.

„A fost destul de lungă vacanţa. Devenisem nerăbdători să începem. Voiam să treacă timpul mai repede şi să ne prezentăm la antrenamente, pentru că noi nu suntem obişnuiţi să luăm o pauză atât de mare. Pentru mine, principalul obiectiv a fost să nu pierd jucători. Asta în ideea că după parcursul bun pe care l-au avut în Cupa României foarte mulţi jucători au avut oferte să plece la alte echipe. Îmi doresc să ne calificăm în play-off şi acolo să ne luptăm cu echipele cele mai bune din serie.

Pentru noi obiectivul este accederea în play-off! Avem o restanţă de disputat, o partidă cu Potcoava mai exact, sperăm să o câştigăm şi dacă se va întâmpla aşa deja suntem în primele 4 locuri din clasament. După urmează să ne păstrăm locul şi depindem numai de noi. În cazul în care ne vom încurca depindem şi de celelalte rezultate“, a spus Victor Naicu.

VEZI VIDEO!

„Perioada de iarnă este foarte dificilă, pentru că nu sunt multe terenuri sintetice pe care să poţi să le foloseşti. Este greu să foloseşti terenul propriu, de joc, pentru că în momentul în care intri pe el suprafaţa se deteriorează şi după va fi mult mai dificil să-l ai perfect în momentul când va începe campionatul. Beneficiem de condiţii foarte bune aici, la Aripile, unde ne vom desfăşura şi primele jocuri de verificare. În plus, vom merge şi într-un cantonament la Isverna.

Primul amical îl avem chiar sâmbătă, împotriva echipei din Şimian (se joacă pe ‘Municipalul’ din Severin, dar ora nu a fost încă stabilită – n.r.). În momentul când ne vom întoarce acasă vom susţine câte două meciuri pe săptămână, începând cu juniorii de la CSS Craiova, apoi cu Academia „Gică Popescu’, cu echipa a doua a Universităţii Craiova şi cu Pandurii Târgu Jiu. Sperăm să intrăm cât mai repede în ritm şi prima etapă să ne găsească într-o formă foarte bună“, a punctat Victor Naicu.

Citeşte şi: Liga 3 / Dragoş Bon: „Pentru noi este importantă ascensiunea acestor jucători tineri“ (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS