3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 / Dragoş Bon: „Pentru noi este importantă ascensiunea acestor jucători tineri“ (VIDEO)

Liga 3 / Dragoş Bon: „Pentru noi este importantă ascensiunea acestor jucători tineri“ (VIDEO)

Antrenorul secund al Universităţii II Craiova, Dragoş Bon, a vorbit astăzi despre revenirea sa la „satelit“ şi despre misiunea pe care o are, alături de Corneliu Papură, în partea secundă a campionatului de la Liga 3. El a afirmat că este la curent cu tot ce s-a întâmplat până acum la echipă şi că îşi doreşte să-şi pună amprenta asupra progresului tinerilor jucători din pepinieră. VEZI VIDEO!

Sub comanda lui Alexandru Stoica, Universitatea II Craiova a încheiat prima parte a campionatului din Liga 3 – seria 6 pe locul 8, cu 14 puncte în 15 etape. „Satelitul“ revine în circuit cu un staff nou, în această iarnă fiind numiţi la cârma echipei Corneliu Papură şi Dragoş Bon. Universitatea II mai are de jucat 3 meciuri din campionatul regular. Urmează să le întâlnească, în ordine, pe Sporting Roşiori (în deplasare, 12 martie), Flacăra Horezu (în deplasare, 19 martie) şi CSM Slatina (acasă, 26 martie).

Citeşte şi: Adrian Matei: „Meci echilibrat” / Reghecampf: „Sunt mândru de ce am realizat” (VIDEO)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS