17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalGabi Balint, despre situaţia Universităţii Craiova: „Se vrea mai mult, probabil, decât se poate“

Gabi Balint, despre situaţia Universităţii Craiova: „Se vrea mai mult, probabil, decât se poate“

Gabi Balint, antrenor cu care Universitatea Craiova a intrat în Liga 1 în 2014, nu este deloc încântat de atmosfera din jurul echipei din Bănie. Fostul mare fotbalist al României nu vede cu ochi buni schimbarea lui Marinos Ouzounidis cu Laurenţiu Reghecampf şi crede că mult râvnitul titlu de campioană va fi departe de alb-albaştri şi în sezonul acesta.

„CFR-ului îi va fi greu pe două fronturi, însă e echipa care arată cel mai bine în momentul ăsta. Și în afară de echipă, clubul CFR e cel mai bine organizat. Craiova, nu știu… La Craiova sunt niște probleme acum. O parte spune că nu au echipă, alții că nu se pliază Reghecampf acolo. Cu cine am mai vorbit, acolo tot timpul e tensiune! Tot timpul se vrea mai mult, probabil, decât se poate în momentul ăsta. Pare că tot timpul apar surprize“, a spus Gabi Balint, la Digi.

Cu Laurențiu Reghecampf pe bancă, Universitatea Craiova are o remiză, 0-0 cu Laci, echivalentă cu eliminarea din Conference League, și o înfrângere în Liga 1, 1-2 cu Botoșani.

Gabi Balint spune că Mihai Rotaru nu glumeşte cu plecarea

Pus să comenteze pe tema plecării finanţatorului Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova, Gabi Balint e convins că acesta nu a „glumit“. El l-a şi înţepat uşor pe Rotaru, subliniind ideea că trebuie să investească mai mult în jucători, mai ales după vânzările pe care le-a făcut clubul din Bănie.

Gabi Balint a sărbătorit din plin promovarea în Liga 1 (Foto: Alex Vîrtosu)

„Cred că Rotaru o va face până la urmă (va pleca – n.r.) dacă nu va reuşi să câștige campionatul. Pentru că eu știu cum e publicul, am fost acolo, am trăit pe pielea mea. Oamenii vor, au avut echipă mare, au fost obișnuiți cu performanța mare. Lucrurile ar trebui să fie mai bine organizate acolo. Iei jucători, apoi îi dai, nu ești mulțumit. Cu banii pe care îi iei pe jucători nu faci achiziții… Adică sunt niște lucruri care nu dau bine suporterilor“, a explicat Balint.

Cu o victorie şi două înfrângeri consecutive, Universitatea Craiova ocupă locul 13! Pentru alb-albaştrii urmează un meci cu FC Voluntari. Acesta este programat luni, 9 august, de la ora 21.30, pe stadionul „Ion Oblemenco”, şi contează pentru etapa a 4-a din Liga 1, sezonul 2021 – 2022.

Citeşte şi: Intrat în colimatorul Peluzei Nord, Mihai Rotaru spune că s-ar putea retrage de la „U“ Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS