10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalIntrat în colimatorul Peluzei Nord, Mihai Rotaru spune că s-ar putea retrage de la „U“ Craiova

Intrat în colimatorul Peluzei Nord, Mihai Rotaru spune că s-ar putea retrage de la „U“ Craiova

Cearta suporterilor de la cantonamentul din Lunca Jiului, de după meciul cu Laci, urmată de scandările venite din Peluza Nord, după înfrângerea cu FC Botoşani, cu privire la lipsa investiţiilor în jucători „adevăraţi“, valoroşi, l-au cam iritat pe finanţatorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru. Acesta a declarat, probabil ca să le mai închidă gura suporterilor, că se gândește să renunțe la echipă. El a mai dezvăluit că intenţiona să o facă în 2023, adică la 10 ani distanţă de când a început să investească în gruparea din Bănie, dar că s-ar putea să închidă „capitolul“ mult mai devreme.

„Eu am investit în echipă undeva în jurul a 17 milioane de euro, dar nu s-a retras niciun ban până acum. Am zis că mă retrag în 2023, dar, la ce nebunie e, este posibil s-o fac mai devreme. Eu, dacă ies din managementul clubului, voi face tot ce e posibil să las Știința sănătoasă. Dacă pentru trei meciuri toată lumea începe să țipe, e o problemă de construcție. Așteptările sunt mari”, a declarat Mihai Rotaru, la ProX.

A purtat un dialog cu fanii înaintea jocului cu Botoşani

Mihai Rotaru a vorbit și despre întâlnirea avută cu suporterii din Bănie: „A fost o discuție cu o zi înaintea meciului cu Botoșani. Ei sunt nemulțumiți, eu sunt nemulțumit, toți suntem nemulțumiți. Le-am și zis «Sunt la fel de nemulțumit ca voi, dar mai adăugați 17 milioane de euro»!”.

Cu o victorie şi două înfrângeri consecutive, Universitatea Craiova ocupă locul 13! Pentru alb-albaştrii urmează un meci cu FC Voluntari. Acesta este programat luni, 9 august, de la ora 21.30, pe stadionul „Ion Oblemenco”, şi contează pentru etapa a 4-a din Liga 1, sezonul 2021 – 2022.

Citeşte şi: Florin Tene, în locul lui Boşneag la Universitatea Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS