6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalȘtefan Vlădoiu: „Trecem printr-un moment mai greu“ (video)

Ștefan Vlădoiu: „Trecem printr-un moment mai greu“ (video)

-

Fundașul dreapta al Universității Craiova, Ștefan Vlădoiu, a fost foarte dezamăgit de remiza cu FC Viitorul. El a admis că echipa este în criză, se teme că poate pierde și locul 3 din clasament, dar speră să pună punct seriei negre de rezultate printr-o victorie la Voluntari.

„Consider că am făcut o primă repriză foarte bună. Cei de la Viitorul nu au avut nicio ocazie. Apoi, imediat în repriza a doua, la prima acțiune ne-au egalat cu o execuție extraordinară. Da, e foarte puțin să marchezi 2 goluri în 5 partide. Nu vrea să intre mingea în poartă, pentru că ați văzut că am avut ocazii mari. În situația de față, da, podiumul este în pericol. Trebuie să câștigăm cât mai repede și să nu mai pierdem puncte. Ne e teamă de toată lumea. Noi trebuie să ne facem jocul și să obținem cât mai multe victorii, ca să rămânem acolo sus“, a spus Ștefan Vlădoiu.

„Sperăm să spargem gheața la Voluntari, pentru că nu am reușit să câștigăm de câteva meciuri. Este foarte important pentru moralul nostru. Avem 6 partide în două săptămâni, este greu, obositor, dar asta ne este meseria. Trebuie să ne recuperăm cât mai repede și să câștigăm cât mai multe puncte. Sigur că are Craiova șanse la campionat, doar că trecem printr-un moment mai greu. Așa este în fotbal, sunt perioade bune și perioade mai puțin bune“, a completat Ștefan Vlădoiu.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Câţi bani a încasat Primăria Craiova din parcările ocazionale...

Ultimii ani au fost un dezastru pentru craioveni din...

ȘTIRI GdS