13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 | Cosmin Calu: „Sper să ducem la bun sfârșit drumul nostru“ (video)

Liga 3 | Cosmin Calu: „Sper să ducem la bun sfârșit drumul nostru“ (video)

-

Cosmin Calu, unul dintre jucătorii importanți ai formației CSO Filiași, privește cu optimism perioada precompetițională, dar și jocurile rămase de disputat din returul Ligii 3. El a mai spus că este bucuros că nu se pleacă în vreun cantonament montan, fiind convins că se va lucra foarte bine și pe plan local.

„Mă aștept la lucruri bune, cum au fost și până acum. Urmează o perioadă lungă de pregătire, cea mai grea, după cum bine știm cu toții. Sperăm să o ducem la capăt cu bine, fără accidentări. Mă bucur că nu plecăm în vreun cantonament. Va fi doar un semicantonament și e bine că ne pregătim pe plan local, pentru că am familie. Facem antrenamentele, iar seara ne întoarcem acasă, la copii, suntem liniștiți“, a spus Cosmin Calu, pentru GdS.

„Au venit la echipă câțiva jucători care au mai fost pe aici, cum ar fi Mărgărit, Albăstroiu, plus câțiva tineri care sperăm să ne ajute. Este important să se integreze cât mai repede. Sper să ducem la bun sfârșit drumul nostru, acela de a ne clasa pe primele două locuri și să mergem la barajul de promovare. Nu spionăm pe nimeni. Totul depinde de noi. Dacă noi reușim să ne facem jocul, nu ne stă nimeni în cale. Sperăm să scăpăm de ghinioane și să câștigăm toate meciurile“, a completat Cosmin Calu.

Citește și: Liga 3 / CSO Filiaşi a demarat pregătirile pentru retur (video, foto)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS