12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 / CSO Filiaşi a demarat pregătirile pentru retur (video, foto)

Liga 3 / CSO Filiaşi a demarat pregătirile pentru retur (video, foto)

-

Formaţia CSO Filiaşi şi-a reluat astăzi pregătirile pentru partea a doua a campionului de la Liga 3.

Antrenorul Mario Găman şi secunzii săi, Bobi Arjoca Staicu şi Cosmin Fruntelată, au avut la primul antrenament din 2021 următorii jucători: Ovidiu Jianu, Vlad Bosnea – portari; Cosmin Calu, Ionuţ Tătaru, Eduard Dina, Dragoş Circă, Robert Dănescu, Răzvan Vulpe, Marius Duriţă, Cristi Poiană, Alex Armăşelu, Andrei Militaru, Răzvan Viespe, Dragoş Săulescu, Andrei Şendroiu, Vlad Buţurcă, Andi Manolache, Sabin Lupu, Marius Albăstroiu, Alex Cuţitoiu, Albert Cornicioiu, Daniel Mărgărit, Pîrvu. Au lipsit motivat Alex Fotescu şi Andrei Vaştag, în timp ce portarul Mario Enache s-a întors la FCU.

„Am strigat adunarea şi aproape toată lumea a fost prezentă. Au fost toţi băieţii cu care am încheiat prima parte a campionatului, în afară de Alex Fotescu şi Andrei Vaştag, care se vor prezenta de luni la antrenamente. A venit în pregătire şi Daniel Mărgărit. A mai jucat aici şi noi îl cunoaştem foarte bine. Plus 4 juniori pe care noi îi dorim şi sperăm că o să reuşim să semnăm cu ei. Ne dorim să mai aducem un portar-junior, după plecarea lui Mario la FCU. Cred că de luni o să-l şi avem.

PENTRU GALERIE FOTO, CLICK AICI!

Vine o perioadă de acumulare fizică, grea. Cred că o să stăm pe plan local, cu două antrenamente pe zi. O să fim cazaţi cu toţii aici, la un hotel. Am parafat şi câteva amicale: pe 13 februarie o să jucăm la Slatina, cu CSM, apoi pe 20 cu Potcoava şi pe 27 cu Gilortul Târgu Cărbuneşti. Îmi mai doresc încă 3-4 partide, dar să vedem ce putem face în acest sens. Jocul reprezintă ceea ce lucrezi la antrenament. Vreau să fim pregătiţi din toate punctele de vedere“, a declarat antrenorul Mario Găman, pentru GdS.

„Revederea a fost plăcută. Noi le-am dat pe vacanţă un program de pregătire, iar ei au spus că l-au respectat. O să le dăm şi un test după o încărcare aerobă să vedem unde suntem. Apoi o să trecem şi la partea tehnico-tactică, pe care o să o facem la Craiova, pe teren sintetic (pe stadionul „Aripile“ – n.r.)“, a completat Mario Găman.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS