9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCupa României / Ambiţii şi promisiuni mari înainte de CSO Filiaşi - Pandurii Târgu Jiu

Cupa României / Ambiţii şi promisiuni mari înainte de CSO Filiaşi – Pandurii Târgu Jiu

Se anunţă un meci foarte disputat şi interesant pe stadionul „Orăşenesc“, mâine, de la ora 14.30. CSO Filiaşi şi Pandurii Târgu Jiu se întâlnesc în turul 3 al Cupei României şi ambele combatante îşi doresc să acceadă în faza următoare a competiţiei.

Confruntarea va fi arbitrată de o brigadă din Piteşti, compusă din centralul Robert Avram şi asistenţii Lucian Tănase, respectiv Mădălin Prioteasa. Observator a fost desemnat Ionuţ Cătălin Cuşcă, din Alexandria.

Florin Spânu: „Sperăm să aducem şi o echipă de Liga 1“

Preşedintele formaţiei CSO Filiaşi, Florin Spânu, îşi doreşte mult calificarea şi speră ca pe stadionul „Orăşenesc“ să ajungă şi o echipă de Liga 1.

„Este un joc în care antrenorul nostru va băga, cu siguranţă, şi din jucătorii care au evoluat mai puţin în cele patru etape trecute din campionat. Respectăm competiţia şi după cum bine ştim, doi ani la rând am ajuns în turul 4 şi am adus echipe de Liga 2. Ne dorim şi acum acelaşi lucru şi, cu ajutorul lui Dumnezeu şi dacă jucătorii sunt sănătoşi, sperăm să aducem şi o echipă de Liga 1. Vor fi jucători menajaţi, dar avem un lot bun, atât valoric, cât şi numeric în momentul de faţă, deci sunt foarte optimist“, a declarat Florin Spânu, pentru GdS.

Mario Găman: „Noi avem numai de câştigat“

Antrenorul doljenilor, Mario Găman, care este legat sufleteşte de Pandurii, la fel ca şi mulţi dintre elevii săi de la CSO Filiaşi, ştie ce anume va face diferenţa în jocul de mâine.

„Nu e un meci sentimental, e prea mult spus. E un meci în care ambele echipe îşi doresc calificarea. Acum, eu zic că va câştiga echipa care este mai inspirată şi mai concentrată la momentul jocului. Întâlnim o echipă superioară nouă, de Liga 2, deci noi avem numai de câştigat, din toate punctele de vedere. Am susţinut două amicale în vară cu ei, am obţinut un egal şi o victorie, dar meciurile oficiale sunt altceva. O să fie o partidă frumoasă, grea, şi sperăm ca la finalul celor 90 de minute sau cum o vrea Dumnezeu, chiar după prelungiri sau penaltiuri, să spunem că suntem echipa care accede în turul următor.

Noi am pregătit foarte bine acest joc din punct de vedere tactic, pentru că întâlnim un adversar care în ultimele două partide a făcut jocuri bune. Sperăm să facem o figură frumoasă. Cred că voi menaja din jucători, dar acum a revenit şi Răzvan Vulpe şi pot spune că avem tot lotul valid. Avem jucători pe posturi de aceeaşi valoare, deci sper să fiu inspirat în alegerea formulei de start şi asupra celor pe care îi voi introduce pe parcursul jocului. Din ce ştiu eu, pandurii vor alinia cea mai bună formulă a lor, cea din meciul de la Cluj“, a declarat Mario Găman, pentru GdS.

Călin Cojocaru: Sperăm să ieşim învingători şi să ne deblocăm cu această ocazie

Din tabăra gorjeană, antrenorul echipei Pandurii, Călin Cojocaru, ştie că misiunea de la Filiaşi nu va fi uşoară, dar crede în calificare şi speră ca odată cu aceasta să pună capăt şirului de rezultate nefaste.

„Va fi un meci foarte greu cu CSO Filiaşi. Întâlnim o echipă bună, care se bate pentru promovare, cu mulţi jucători din Gorj. O să fie un meci animat, echilibrat, din care noi sperăm să ieşim învingători şi să ne deblocăm cu această ocazie. Venim după două jocuri destul de bune şi sunt optimist. Chiar dacă nu am avut rezultate pozitive până acum, am încredere în băieţi că în următoarele meciuri din campionat vom scoate şi punctele de care avem nevoie pentru o urcare în clasament.

Era ‘normal’ să avem rezultatele de până acum, pentru că am adus mulţi jucători noi şi lipsa omogenităţii s-a văzut. De la meci la meci arătăm mai bine şi sper să ne deblocăm, să câştigăm începând de mâine, deşi va fi dificil, pentru că mulţi jucători de la Filiaşi au jucat la Liga 2 şi au experienţă. De la cele două meciuri amicale susţinute în vară s-au schimbat multe lucruri, şi la noi, dar şi la ei, deci nu mai contează acum“, a afirmat Călin Cojocaru, pentru GdS.

Citeşte şi: Tot penaltiurile decid meciurile lui FCU. Trupa lui Napoli, în turul 4 al Cupei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS