20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / Justin Ștefan: Ne-au surprins rezultatele de la CFR, dar avem încredere în cei de acolo

Liga 1 / Justin Ștefan: Ne-au surprins rezultatele de la CFR, dar avem încredere în cei de acolo

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a anunțat că liderul Universitatea Craiova și CFR Cluj revin în competiție în această săptămână.

Ne-au surprins rezultatele de la CFR, dar avem încredere în cei de acolo, știu ce fac. De la DSP Dolj, de asemenea, s-a emis autorizație pentru reluarea activității. Toți jucătorii au avut rezultatele negative. Marți joacă CFR cu Botoșani, miercuri Astra cu Craiova. Vineri  CFR cu FCSB și luni este finala campionatului: Craiova – CFR. Asta dacă nu mai apar alte surprize“, a anunțat Justin Ștefan, la Digi Sport.

Dinamo rămâne în așteptare

Justin Ștefan a menționat că reprogramarea lui Dinamo întârzie și depinde de rezultatele anchetei DSP. La Dinamo sunt 21 de cazuri de Covid-19, jucătorii urmând să fie retestați mâine.

Am avut o întâlnire cu domnul Bogdan Bălănescu, reprezentantul clubului Dinamo, și cu domnul Dănciulescu. Am discutat despre situația de acolo, am înțeles că mâine se retestează și eu, toți jucătorii. În funcție de rezultate, vom vedea ce stabilește DSP Ilfov. În play-out, putem depăși data de 5 august pentru finalizarea competiției“, a punctat Justin Ștefan.

Citește și: Sorin Cârțu ridică din umeri după testele Covid-19 devenite negative la CFR Cluj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS