16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSorin Cârțu ridică din umeri după testele Covid-19 devenite negative la CFR Cluj

Sorin Cârțu ridică din umeri după testele Covid-19 devenite negative la CFR Cluj

Președintele formației Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, nu înțelege cum a decis DSP Cluj să o lase pe CFR să se antreneze, ținând cont că protocolul spune altceva. Conducătorul Științei nu a dorit să comenteze pe seama numeroaselor vindecări de Covid-19 din tabăra contracandidatei la titlu, dar i se pare că se încalcă niște reguli.

„Nu prea mă interesează CFR, nu ne uităm la ei. Protocolul e al DSP-ului. Dacă ești pozitiv, 14 zile nu ai voie. Eu așa știam. În rest, n-am eu ce să comentez. Ce fac laboratoarele, cum se scot. La momentul în care te-ai testat și ești pozitiv, protocolul spune că te poți testa după 5 zile și să fii negativ, dar asta nu înseamnă că trebuie să ieși pe stradă. Mai stai 7 zile, în a 12-a zi mai faci un test și, dacă iese negativ, ești absolvit de COVID-19. Eu nu vorbesc de CFR, eu vorbesc de un tip din ăsta care are COVID-19“, a spus Cârțu, la Digi Sport.

Cei membri ai staff-ului Științei sunt bine

Sorin Cârțu a explicat cum se prezintă lucrurile la Universitatea Craiova. El a punctat că managerul echipei, Lucian Pretorian, secundul Gigi Ciurea și preparatorul Cornel Blejan sunt în continuare internați, dar sunt bine.

„Ei sunt internați în spital. Am mai vorbit cu ei, se simt bine, nu au simptome. Nu știu ce să spun. Probabil team managerul a fost plecat într-o perioadă să vadă locuri de cantonament. Poate atunci, că în rest… el nu are contact cu jucătorii. El stă în anturajul lor, în cantonament, dar nu intră în contact direct cu jucătorii, cu antrenori. Noi am încercat să le limităm cât mai mult riscul acesta. Eu nu i-am văzut de o lună, n-am intrat în contact cu niciun jucător. Cu Bergodi am mâncat acum două săptămâni. Eu, Marcel Popescu nu ne ducem pe acolo pentru a nu fi niciun fel de risc. Ei stau numai în anturajul lor acolo, cu antrenorii, la cantonament“, a explicat Cârțu.

Citește și: Alex Mitriță s-a calificat cu New York City în sferturile turneului „MLS is Back“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS