10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAlex Mitriță s-a calificat cu New York City în sferturile turneului „MLS is Back“

Alex Mitriță s-a calificat cu New York City în sferturile turneului „MLS is Back“

Fostul căpitan al Universităţii Craiova, Alex Mitriţă, îşi continuă cu succes aventura în SUA. „Piticul atomic“ a fost titular în partida susţinută luni dimineaţă de echipa sa, New York City, în compania formaţiei FC Toronto. Aceasta a contat pentru faza optimilor de finală ale turneului „MLS is Back“. Confruntarea s-a disputat pe teren neutru, mai exact pe stadionul „ESPN Wide World of Sports Complex“, din Bay Lake – Florida. New York City s-a impus cu scorul de 3-1 şi s-a calificat în sferturile de finală ale competiției.

Golurile new yorkezilor au fost marcate de Medina (‘5), Castellanos (’55) şi Moralez (’81). Din tabăra învinşilor a punctat Mullins (’87).

Alex Mitriţă nu a fost integralist. A fost înlocuit la scorul de 2-0, cu Heber (’71), fiind protejat pentru următoarele bătălii.

FC Toronto: Westberg – Auro, Gonzalez, Mavinga, Laryea (’75, Shaffelburg) – Bradley, Delgado (’79, Mullins) – Piatti (’57, Osorio), DeLeon (’57, Altidore), Nelson (’57, Gallardo) – Pozuelo. Antrenor: G. Vanney.

New York City: Johnson – Tinnerholm, Chanot, Callens, Matarrita – Sands, Ring – Tajouri (’30, Morales; ’84, Parks), Medina (’84, Acevedo), Mitriţă (’71, Heber) – Castellanos (’72, Mackay-Steven). Antrenor: R. Deila.

În sferturile de finală, New York o va întâlni, pe 2 august, pe învingătoarea dintre Portland Timbers şi FC Cincinnati. Acest meci care are loc miercuri, de la ora 05.30.

La reluarea competiției, formațiile din MLS au fost împărțite în șase grupe a câte cinci formații. În optimile de finală au acces primele două clasate din fiecare grupă și cele mai bune patru echipe care au încheiat pe locul trei. New York City a încheiat pe locul trei în grupa A, obținând calificarea în faza eliminatorie cu emoții, datorită golaverajului superior celor de la New York Red Bull.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS