10.5 C
Craiova
vineri, 22 octombrie, 2021
Știri de ultima orăSportFotbalLadislau Boloni, elogiat în presa belgiană. Vezi ce imagine și-a creat!

Ladislau Boloni, elogiat în presa belgiană. Vezi ce imagine și-a creat!

Ladislau Boloni, antrenorul român al echipei Royal Antwerp, a fost elogiat de fostul internaţional belgian Eric Van Meir într-un articol publicat de site-ul walfoot.be, informează Agerpres.

Van Meir a alcătuit un clasament al celor mai buni trei antrenori din campionatul Belgiei. Pe locul doi este cel pe care site-ul citat îl numeşte „inegalabilul Ladislau Boloni, ce reuşeşte isprăvi de vitejie cu Antwerp de două sezoane“.

„Parcursul său nu e deloc uşor. A fost sub presiune la Antwerp, dar sub conducerea sa, clubul s-a calificat fără emoţii în play-off şi a adăugat finala Cupei în programul său. Este adevărat că a avut câteva achiziţii foarte bune în luna august, dar i-a adus rapid pe toţi jucătorii pe calea cea bună şi asta n-a fost atât de simplu de făcut“, a declarat Van Meir.

Antwerp este pe locul 4 în campionat

Boloni o pregăteşte din vara lui 2017 pe Antwerp, pe care în sezonul trecut a readus-o în cupele europene după mai bine de 20 de ani.

Antwerp urmează s-o întâlnească pe FC Bruges în finala Cupei Belgiei, ce era programată iniţial pe 22 martie. După cum s-a anunţat astăzi, meciurile oficiale nu vor fi reluate în Belgia mai devreme de 1 mai. Cauza? Pandemia de coronavirus.

În topul lui Van Meir, pe primul loc este Philippe Clement, antrenorul lui FC Bruges, liderul din Pro League. El a fost campion în sezonul trecut cu Racing Genk. Pe locul trei se află Karim Belhocine, de la surprinzătoarea Charleroi.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Intersecţii din Craiova, reorganizate pentru transportul public cu 1,3...

Intersecţia bulevardului Nicolae Titulescu cu strada Amaradia şi strada Constantin Brâncuşi va fi integrată în sistemul de management al traficului.

ȘTIRI GdS