16.4 C
Craiova
marți, 28 septembrie, 2021
Știri de ultima orăSportFotbalCiprian Tătăruşanu şi colegii săi de la Lyon, în şomaj parţial

Ciprian Tătăruşanu şi colegii săi de la Lyon, în şomaj parţial

Jucătorii echipei Olympique Lyon, printre care se numără şi portarul român Ciprian Tătăruşanu, au fost puşi de miercuri în şomaj parţial. Decizia clubului din Hexagon este cauzată de pandemia de coronavirus, care a provocat întreruperea competiţiilor, informează L’Equipe, citat de Agerpres.

„Ţinând cont de măsurile luate de autorităţi în lupta împotriva propagării virusului Covid-19, care au determinat suspendarea tuturor competiţiilor şi antrenamentelor, Olympique Lyon, ca şi alte cluburi din Ligue 1, informează că a pus întregul personal sportiv în şomaj parţial până la noi ordine“, se arată într-un comunicat al clubului.

OL a precizat că ceilalţi colaboratori ai săi au fost plasaţi în „telemuncă“. Cei a căror prezenţă fizică este necesară pentru continuarea activităţii lucrează la „Groupama Stadium“. Bineînțeles, cu respectarea strictă a măsurilor de prevenţie contra coronavirusului.

Anterior, Amiens, Montpellier şi Nîmes Olympique au anunţat intrarea în şomaj parţial de miercuri.

Iată cum se prezintă clasamentul în Ligue 1 în prezent:

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Primăria pregătește banii pentru schimbarea gazonului de pe „Oblemenco“

Primăria Craiova a prevăzut la rectificarea bugetară bani pentru schimbarea gazonului de la stadionul de fotbal. Suma trecută în buget: 3.434.000 de lei.

ȘTIRI GdS